Mergele2016 parašė:
Mums rytoj laukia skiepai kurie daromi kai vaikučiui du mėnesiai, žinau kad duriu būna ne vienas. Gal kas žinot kiek tiksliau jų būna, du ar trys?
Du duriai, po viena i kiekviena koja.
Mergele2016 parašė:
Mums rytoj laukia skiepai kurie daromi kai vaikučiui du mėnesiai, žinau kad duriu būna ne vienas. Gal kas žinot kiek tiksliau jų būna, du ar trys?
Du duriai, po viena i kiekviena koja.
Mes skiepijom praejusia savaite 2 menesiu "proga". Gavom 2 durius i abi slaunytes. Cia tas jungtinis skiepas nuo poliomielito, kokliuso ir t.t ir antras nuo pneumokokiniu infekciju. Nuo roto sakem skiepysim kai bus 3 men. Dabar jau ir taip buvo gaila mazylio, nes vienas skiepas skaudus. Tik nepamenu kuris
Mergele2016 parašė:
Du
bet pvz. mano mazylei viena skiepa (kur nuo 5 ligu) dare 2 menesiu, o kita 3
isskirste, kadangi, gydytojos nuomone, taip vaikiukas lengviau pernesa
bet daznai skiepija ir abu is karto
nuo gydytojos priklauso
ashh parašė:
Mes skiepijom praejusia savaite 2 menesiu "proga". Gavom 2 durius i abi slaunytes. Cia tas jungtinis skiepas nuo poliomielito, kokliuso ir t.t ir antras nuo pneumok…
Ačiū už atsakymus, su nerimu laukiam rytojas skiepų ir galimos reakcijos, mažylės pasikeitimo po jų.
Violack parašė:
O nesake gydytoja kada bus galima sportuoti? As taip pat po cp, kai buvau vizito po 6 sav sake viska galima daryti nes viskas uzgijo
Zinokit neuzklausiau.sau nusprendziau kad sulyg 3-uoju menesiu pradedu sportuot.
ashh parašė:
As beveik kasdien suku lanka, tai rezultatai po poros savaiciu truputi jau matyti. Nors 3 kg virsaus taip ir laikosi dar. Ko gero del to, kad negaliu saldumynu atsi…
Kiek laiko sukat lanką? Aš taip pat turiu ir ruošiuosi vis sukti,tik tiksliai nežinau kiek laiko, kad būtų efektyvų ☺
Mergele2016 parašė:
Ačiū už atsakymus, su nerimu laukiam rytojas skiepų ir galimos reakcijos, mažylės pasikeitimo po jų.
Mergele2016 parašė:
Parasykite kaip seksis
Mums gruodzio 1 bus 3 men, o dar neskiepyti tuo 2 men skiepu....laukiam jau vizito greit, tai baisu...
gsaule parašė:
Kiek laiko sukat lanką? Aš taip pat turiu ir ruošiuosi vis sukti,tik tiksliai nežinau kiek laiko, kad būtų efektyvų ☺
Lankas - liemeniui pagražinti?
Aš irgi pasuku. Bet sukdama neįsivaizduoju kkoki efektą jis duoda
mamalaima parašė:
Atsiprašau, kad aš ne apie sportą ir celiulitą![]()
Manę gydytoja klausė ar norėsim skiepytis nuo roto.. O aš ir nežinau,,, Mamos, kok…
As planuoju skiepyti nuo roto. Draugai buvo paskiepyje savo mazyle, tai veliau abu apsirgo, o mazoji ne. O yra is pazystamu kas neskiepyti ir ligpnoneje guleje. Tai mano argumentai uz
o prieš, kad visgi brangu ir visgi dar papildomi skiepai
105 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai