Mano irgi labai mėgsta laiptais lipti
vaikšto palei sienas lengvai, bet vienas nebando, jei paleidi, tai pritupia iškart. Dėl maitinimo naktį, tai taip pat maitinu nuo 2 iki n kartų. Bet žinokit, aš jau nepergyvenu visiškai, kai gimė, laukiau, kada čia pradės miegot visą naktį, kada lovytėj pats migdysis, bet dabar atsipalaidavau
Miegam kartu tryse visi, man tai super, aš puikiai išsimiegu, naktį pabunda, duodu papą ir snaudžiu, net neišsibudinu, ir vaikas prisiglaudęs užmiega iškart, būna naktų, kad net nežinau, ar maitinau, ar ne. Man labai padėjo tokia mintis, kad vaikas greit auga, nepastebėsi, kaip bus paskutinis kartas, kai pamaitinsi krūtimi, kai ateis pas tave į lovą, kai pakelsi ant rankų... Ir iš tikrųjų, kai nustojau pergyventi, kad viskas "ne taip, kaip turi būti pagal taisykles", tai pradėjau daug labiau mėgautis motinyste, ir nekreipiu dėmėsio, ką kiti sako
nes man ir mama kartoja, oj , miegi su vaiku, labai blogai, vaikas TURI miegot lovytėj. O kodėl blogai? man gerai, nereikia keltis naktim, puikiai visi pailsim, ir vyrui patinka, kad ryte mielai pažadina į darbą atropojęs pas jį, nereik ir žadintuvo
nemiegos juk iki 18metų! Ir dėl maitinimo, negi man gaila to pieno, tegul žinda, kiek jam reikia. Svarbiausia daryti viską, kaip jums ir jūsų šeimai gerai, o ne kaip "turi būti"