Stela parašė:
Aš sapnavau berniukus, turiu mergaites 😁
sedejo iki 1.5 metu,po to tik kelionese be problemu. bet kai gime brolis, neturi tokios galimybes, nors ir noretu gal kartais. siaip nueina be problemu ir po 4-5 km
Stela parašė:
sedejo iki 1.5 metu,po to tik kelionese be problemu. bet kai gime brolis, neturi tokios galimybes, nors ir noretu gal kartais. siaip nueina be problemu ir po 4-5 km
Stela parašė:
Mes vezima iki metu 10 men naudojom. Isejo i darzeli ir vezima pardaveme. Dabar puikiai ivaldes balansini ir paspirtuka. Tai viena arba kita transporto priemone naudoja.
goldblond parašė:
Sveikos mamytės kaip tvarkotės su mažųjų valgymo ypatumais? Valgydavo tvarkingai bet šiuo metu prasidėjo išsidirbinėjimai valgymas rankomis žaidimas su maistu ir pa…
As nelaukiu. Trys metai, laikas moket valgyt. Du kartus pakartoju, kd su maistu nezaidziam, jei nesupranta, atimu. Isalks - valgys graziai..
Sandra-Ga parašė:
As nelaukiu. Trys metai, laikas moket valgyt. Du kartus pakartoju, kd su maistu nezaidziam, jei nesupranta, atimu. Isalks - valgys graziai..
Aš lygiai tokios pat nuomonės, jau vaikui ne pusė metų, kad žaisti su maistu, kad tik kąsnelį suvalgytų. Ir pas mus dažnai būna, aij to nenoriu, ano nenoriu, tada sakau vadinasi visai nieko nenori ir patraukiu maistą, praeina valanda ir pati paprašo kas padaryta.
Visiškai taip pat tvarkomes - perspėju triskart, visada trečiąkart pasakau kad paskutinį karta kartoju ir galės eiti nuo stalo jei nenori valgyti ir išdykauja. Ir jei nesiliauja paimu maistą bei patraukiu nuo stalo. Ir jokiu užkanduku jei maisto nevalgė, kad išalkus gražiai pavalgytų tikro maisto.
Aš ne visada galiu tą maistą paimti nes būna kad maitinu mažylę o vyro pozicija apskritai labai griežta tai tiesiog nesinori papildomų žviegimų. Pati suprantu ir tikrai daug ramiau paimčiau tą lėkštę nuo stalo nei vyras nes jo tonas pakankamai griežtas o ir taip jau pilna žodžių neimk negalima ir panašiai nes dabar dėmesio bando gauti darydamas kažką negero pvz kai maitinu mažylę jis man plaukus pešioja mušasi o aš tiesiog neturiu kaip jį tuo metu nuo savęs patraukti o vyras kaip ir sakiau mano nuomone kartais perlenkia lazdą ir vietoj to kad kažkuo užimtų vaiką geriau po to parėks kai jis kaip nors bloguoju bandys gauti dėmesio
goldblond parašė:
Aš ne visada galiu tą maistą paimti nes būna kad maitinu mažylę o vyro pozicija apskritai labai griežta tai tiesiog nesinori papildomų žviegimų. Pati suprantu ir ti…
Tada pati snekej graziai, aiskink. Del to demesio as suprantu, pati ta perejau. Vaikas pavydi, jaucia konkurencija. Bandyk maitinant itraukt ir ji. Mes turejom savo rituala. As maitinu, dickes paprasau kad atsinestu knygute. Tai buvo musu triju tradicija, nieko i rata nepriimdavo, labai jausdavosi svarbi ir reikalinga tuo metu. Jei neskaitot, ziurekit filmukus. Tiesiog - maitinimas daugumai jautriausias reikalas, tai vaikui sirdi skauda, tuo metu duok kiek imanoma demesio dickiui.
Sveiki. Esu 4 kurso studentė. Rašau baigiamajį darbą apie imuninės sistemos stiprinimą ir ieškau tėvelių, kurie augina ikimokyklinio amžiaus vaikus. bučiau labai dėkinga jei skirtumėte porą minučių ir atsakytumėte į anketos klausimus. Anketą galite rasti čia: https://www.apklausk.lt/s/5dfbd938d817e . Iš anksto labai ačiū Jums visoms ir gražių ateinančių švenčių
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai