Braskyyyte -Rasita parašė:
Jeigu nuo gerklės skausmo, tai mums labai padeda hexalyse, sutrinu puse tabletes, ir su šaukšteliu po truputi sumaitinu..kiti purškia faringo spray..
Ačiū, pabandysim😊
Braskyyyte -Rasita parašė:
Jeigu nuo gerklės skausmo, tai mums labai padeda hexalyse, sutrinu puse tabletes, ir su šaukšteliu po truputi sumaitinu..kiti purškia faringo spray..
Ačiū, pabandysim😊
aurelcik89 parašė:
Sveikutės mamos, gal žinote kažką veiksmingo nuo gerklės mažiukams? Gal kažką naudojate?
Nuo 2,5 metu galima Hexaspray purksti.
aurelcik89 parašė:
Sveikutės mamos, gal žinote kažką veiksmingo nuo gerklės mažiukams? Gal kažką naudojate?
Tantum verde purskala. Man paciai jis labai veiksmingas, tai ir vaikui pora ipirskimu darau.
Sandra.gecik parašė:
Sveikos mamytes , sakykit kaip su puoduku reikalai ? Kaip ismokot?
Labai greitai išmoko darželyje, prieš tai kiek namie bandydavau sodint būdavo ašaros.... O darželį nors ir mažai lankom, daug serga, bet greit išmoko ir pradėjo ir namie pati eiti. Va gruodžio mėnesį man jau auklėtoja sako desim triusikiukus, nes ji nuo vieno sodinimo ant puoduko iki kito būna sausa, tai dar pirma savaitę buvo pora avarijų į kelnytes ir darželį ir namie, o dabar jau viskas, vis primenu paklausiu ar nori ant puoduko ir sako ne, o kai nori pati nueina. 😊
Sveikos. Norėjau pasiteirauti dėl sauskelnių dėjimo naktį. Kadangi mažylė jau visus reikalus atlieka į puoduką, pampersą dedu tik nakčiai. Dažniausiai jis būna tuščias ryte, bet būna kad ir padaro..
Ar jus naktimis sodinate vaikus ant puoduko?
Beje, dar norejau paklausti ar puoduką visur pasiimate su savim. As nuolat imu, bet neaisku kiek ilgai dar tai teks daryti
Stela parašė:
Sveikos. Norėjau pasiteirauti dėl sauskelnių dėjimo naktį. Kadangi mažylė jau visus reikalus atlieka į puoduką, pampersą dedu tik nakčiai. Dažniausiai jis būna tuščias ryte, bet būna kad ir padaro..
Ar jus naktimis sodinate vaikus ant puoduko?Beje, dar norejau paklausti ar puoduką visur pasiimate su savim. As nuolat imu, bet neaisku kiek ilgai dar tai teks daryti :)</blockquote
Mano dukra atsibunda nakti ir pasako, kad i wc nori, brt vis tiek patiesiu pakloteli, kad avarijai nutikus lova ne taip stipriai nukentetu. Mes puoduko niekad nepirkom ir nenaudojom - is kart ant wc sodinom, namiose turim vaikiska dangti, o isvykose palaikom/pasilaiko.
As nakciai nededu pamperso, nors kartais pasitaiko avariju (koki 1kart i 2 savaites), jei vakare prigeria daug skysciu. Nakti i wc nevedu, nes jis nepabunda tiek, kad samoningai pasakytu, o zadinti neketinu, nes uzmigdyti ji laaaabai sunku. Man jau geriau tegul privaro i lova, nei migdyti ji is naujo
Puoduko su savim nesinesiojam, kazkaip kur vaikstom (prekybos centrai, senamiestis, parkai, tai vistiek buna kazkoks tualetas, ar kavine, kur galetume nueiti) be to visad turiu bent 2-3 poras atsarginiu kelniu ir triusiku, tai issiverciam be puoduko, be to manau, kad gal taip mokosi ir pakentet, kol rasim wc
Stela parašė:
Sveikos. Norėjau pasiteirauti dėl sauskelnių dėjimo naktį. Kadangi mažylė jau visus reikalus atlieka į puoduką, pampersą dedu tik nakčiai. Dažniausiai jis būna tušč…
Sveika, aš dėjau pampi nakčiai dar iki šiol, nors jau pastaruoju metu pati sako, kad nenori pampio. O būdavo visaip, tai sausa atsikelia, tai lovą prisisioja. Dabar kelinta naktis nededu jau, bet būna pradeda verkšlenti nakti, arba aš pati prabundu, tai nueinu pas ją, pasiūlau atsisėst ant puoduko. Tai tada tikrai jau sausa atsikelia.
O puoduko į gamtą šiltuoju metų laiku nesinesu, neseniai išmoko atsitupusi daryti, bet jei kur mieste, tai kolkas dar tik viešajam tuolete viena kart pabandė atsisėst, nes šiaip man ji namie ant wc nesėdi. Lauke ilgiau nei 3h nuolat nebunam, o prieš išeinant iš namų visada pasiulau ant puoduko, tai bėdų kolkas nebuvo.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai