Eustoma parašė:
Labas! Vakas nustojo valgyt mano pieną, galvoju reikia mišinuko. Nu bet kad negeria. Šiaip viską valgo- mėsą, pieno produktus, daržoves, bet pieno ar pieno mišinio …
Pirktini piena geria pries naktini miega ir ryte apie 6 val
Eustoma parašė:
Labas! Vakas nustojo valgyt mano pieną, galvoju reikia mišinuko. Nu bet kad negeria. Šiaip viską valgo- mėsą, pieno produktus, daržoves, bet pieno ar pieno mišinio …
Pirktini piena geria pries naktini miega ir ryte apie 6 val
Eustoma parašė:
Labas! Vaikas nustojo valgyt mano pieną, galvoju reikia mišinuko. Nu bet kad negeria. Šiaip viską valgo- mėsą, pieno produktus, daržoves, bet pieno ar pieno mišinio…
Jau nuo metu laiko atsisakem pieno misinio.
bertucia parašė:
Jei atsisako mp,vadinas leiskit vaikui pasirinkt. Mano pirmagimis net verkdavo krutine pamates,atisake pats ir nebesiuliau per prievarta. Neduociau jokio misinio. O…
Na pieno mišiny yra daug baltymų, reikalingų augimui, tai galvoju kad gerai būtų, jei gertų.
Eustoma parašė:
Labas! Vaikas nustojo valgyt mano pieną, galvoju reikia mišinuko. Nu bet kad negeria. Šiaip viską valgo- mėsą, pieno produktus, daržoves, bet pieno ar pieno mišinio…
Laba, baigiau maitinti kai buvo metai ir 2 mėnesiai, ir nedaviau kokio mišinio, geria daug vandens, viską valgo
bertucia parašė:
Jei atsisako mp,vadinas leiskit vaikui pasirinkt. Mano pirmagimis net verkdavo krutine pamates,atisake pats ir nebesiuliau per prievarta. Neduociau jokio misinio. O…
O kada atsisakė pats? 🙂
Liepa07 parašė:
O kada atsisakė pats? 🙂
1 metu, 3 men. Mazaja tai pati nujunkiau 1 m. 1 men
Pirmąkart_mama parašė:
Šitas dienas nepavyksta įsiūlyti maisto, nori tik mp ir viskas. Nesuprantu kas darosi.
Manau del karsciu. Mano irgi nieko nevalgo isskyrus uogas darzoves geria sultis vandeni ..dar ka nors is tetes nukniaukia kas skaniau....
Mes turim munchin nuo 7 men. Greit ismoko gert. Patiko. Bet kaip jus sakote pageria pora gurksniu ir meta zemen. Bet mano ir lekstes meta su maistu ir saukstus viska...
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai