inga.cake parašė:
Oiii,pries 17m,kai laukiausi dukros,negalejau nieko,nuo pat pirmos dienos.Vemimas,silpnumas buvo iki pat gimdymo,o gimdziau su minusiniu svoriu.Tai dabar man uztata…
berniukas bus gal ;)
inga.cake parašė:
Oiii,pries 17m,kai laukiausi dukros,negalejau nieko,nuo pat pirmos dienos.Vemimas,silpnumas buvo iki pat gimdymo,o gimdziau su minusiniu svoriu.Tai dabar man uztata…
berniukas bus gal ;)
Stebuklo parašė:
Jungiuosi ir aš! Pirmasis požymis tai dingusios mėnesinės, antras - ryškutėlis testukasna ir pilvo tempimas ☺️
Man taip pat maudimas buvo nuo pat mėnesinių turimų dienų, tik vakar mažiau jau ėmė mausti, bet toks lengvas maudimas apačioje yra, yra...
O valgyti norisi skaniai...
Sveikos mamytes❤️ gal priimsit ir mus;) esam ant ribos balandzio ir geguzes menesio;) ziuriu kad balndzio grupeje jau pasirase kad jos susibendravo ir nauju nariu nepriima
tai cia bandom;) eina jau 6 savaite;) maudzia ilva nugara kartais;) krutine labai jautri buna net skauda;) lakstau i tuoleta;) ziauriai daug kartu per diena;) sleikstulys buna burnoj toks lyg pykintu ir aisku galeciau miegot kiaura para🤦♂️😂 visi simptomai kai ir su pirmu vaikeliu💋
blizguteee parašė:
Sveikos mamytes❤️ gal priimsit ir mus;) esam ant ribos balandzio ir geguzes menesio;) ziuriu kad balndzio grupeje jau pasirase kad jos susibendravo ir nauju nariu n…
Labas!
Kaip tave suprantu, su wc man irgi panašiai, atrodo tik tik buvau ir vėl vos stiklinę išgėrus vandens reik bėgti.
Skaičiau, kad mūsų mažyliai dabar - pipiriuko dydžio ties šešta savaite, mum rytoj šešios.
Vilnietė_10 parašė:
Kada eisite pas ginekologę ir šeimos gydytoją?![]()
Aš užsirašiau rugsėjo 11 d. pas ginekologę pirmai apžiūrai 😊
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai