MamyteM parašė:
Merginos o jei nestumas butu nustojes vystytis tai turbut HCG jau rodytu negatyvu?
Vis vien dar HCG būtų, tačiau mažėja skaičiai ir po kažkiek laiko dingsta
MamyteM parašė:
Merginos o jei nestumas butu nustojes vystytis tai turbut HCG jau rodytu negatyvu?
Vis vien dar HCG būtų, tačiau mažėja skaičiai ir po kažkiek laiko dingsta
MamyteM parašė:
hck krenta palaipsniui. man po iskritusio vaisiaus savaite dar nt buvo teigiami, bet blanko
MamyteM parašė:
Man žinokit po chirurginio valymo nėštumo testas vis rodė teigiama virš 20 dienu, tai hcg tikrai būtų teigiamas, jei nustotų vystytis, bet dar būtų neissivales. Man sakė, jog persileidimas pats neprasidėjo, nes turėjo būti aukštas nėštumo hormonas
Without parašė:
As dabar net nenoriu pagalvot apie skana, nesikreipiau si karta privaciai, ta karta tikrino vaginaliniu budu tai gal tas turejo itakos, siai dienai neaisku.. kaip j…
Reikia tikėti, jog viskas šįkart bus gerai🌷 tikimybė išnešioti sveika kūdikį yra tikrai didesnė, nei persileisti, tuo vis save bandau įtikinti taip pat🙂
Saulyte202009 parašė:
Man žinokit po chirurginio valymo nėštumo testas vis rodė teigiama virš 20 dienu, tai hcg tikrai būtų teigiamas, jei nustotų vystytis, bet dar būtų neissivales. Man…
😔 Dekui
Mane visa diena kankindavo blogumas, istisai sustojes skrandis, dabar dienomis geriau, bet vakarais kosmaras.. Pastoviai salta ir skrandyje akmuo, net iki silpnumo. Pagal menesines 7 savaiciu echoskopo metu, nemate sirdutes, pirmadieni einu vel, bet nesuprantu, jeigu butu nesivystantis, is kur tas blogumas toks, baisu ir sulaukti vakaro.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai