dalytux parašė:
Ne vienaAš toks jausmas bijau labiau nei pirmaji karta
![]()
Bele kai bijau🙆♀️ noriu gimdyt natūraliai, bijau. Epidūro - bijau🤦♀️
dalytux parašė:
Ne vienaAš toks jausmas bijau labiau nei pirmaji karta
![]()
-Ruth- parašė:
Aišku, kad baisuypač kai net nenutuoki, kas laukia
![]()
Na, bet bandau save tuo banaliu posakiu ramint "visos pagimdo, ir aš pagimdysiu" :…
Kai nežinai, mažiau bijai😁😁😁 o kai žinai, tai nors nagus nusigraužk🙆♀️
Violetuks parašė:
Tai kad vyras pensijinio amziaus gydytojas 😂 tdl nieko ir nesupranta ir nesirupina 😂😂 ryt eisiu pas kita gydytoja vyra, gal jis bus protingesnis nes jaunastai t…
Nu tai jau tikrai, sekmės tuomet😁
elvin parašė:
O kodėl epidiūro bijot?😀
elvin parašė:
Kai nežinai, mažiau bijai😁😁😁 o kai žinai, tai nors nagus nusigraužk🙆♀️
Nu sorry kad taip pasakysiu 😂 nes nesu dar gimdzius, bet jei taip bijot, tai kodel pastojat? 😂 kaip mano vyras paklause manes: kas yra skaudziausia, ar gimdymas, ar spyris vyrui i tarpkoji. Iskart pasakiau, kad gimdymas. O jis atsake, koks vyras gaves i tarpkoji nores antra karta? JOKS. Tai vat man tada ir iskilo toks pats klausymas, kdl moteris renkasi antra ir daugiau kartu gimdyti 😂
Violetuks parašė:
Tai kad vyras pensijinio amziaus gydytojas 😂 tdl nieko ir nesupranta ir nesirupina 😂😂 ryt eisiu pas kita gydytoja vyra, gal jis bus protingesnis nes jaunastai t…
Eikit ne pas šeimos o pas gine, kurią turite arba į privačią klinika. Registruokites tiesiogej... Šeimos gydytoja/s tik kraują tokių metu gali paimti, bet nieko jie nedaro be 12 sav.
Gine bent patikrins ar zirniukas vietoj, pasakys laika.dar galima išprašyti kad prg ir hcg padarytų. Nelb jie čia daug gali kuom padėti pirmąsias savaites. O jei jau bėdų yra dažniau, reik visad eiti pas tą pačią gineir kad šeimos gyd.zinotu ir kad jie turėtų jūsų ligos istorija kas su jumis darosi ir darytų tyrimus. Jei registruosites pas šeimos gyd. Sius jūs pas gine, tai teks tikrai laukti pirmo vizito LB ilgai. Geriau iš kart registruotis tiesiogej 😊
-BD- parašė:
Eikit ne pas šeimos o pas gine, kurią turite arba į privačią klinika. Registruokites tiesiogej... Šeimos gydytoja/s tik kraują tokių metu gali paimti, bet nieko jie…
Tai kad neregistruoja tiesiogei be seimos gydytojo siuntimo. Siand skambinejau ir klausinejau ka tada daryt ir pan. Pasake per anksti, eik pas seimos gydytoja, lai jis israso el.siumtima, gausim siuntima su ktaujo tyrimu ir spresim, tada atsiusim laiska su vizito laiku. Ne pirmas kartas taip...
Violetuks parašė:
Nu sorry kad taip pasakysiu 😂 nes nesu dar gimdzius, bet jei taip bijot, tai kodel pastojat? 😂 kaip mano vyras paklause manes: kas yra skaudziausia, ar gimdymas, ar…
Nes vaikai yra nuostabus dalykas...
Violetuks parašė:
Tai kad neregistruoja tiesiogei be seimos gydytojo siuntimo. Siand skambinejau ir klausinejau ka tada daryt ir pan. Pasake per anksti, eik pas seimos gydytoja, lai …
Įdomi politika
Violetuks parašė:
Nu sorry kad taip pasakysiu 😂 nes nesu dar gimdzius, bet jei taip bijot, tai kodel pastojat? 😂 kaip mano vyras paklause manes: kas yra skaudziausia, ar gimdymas, ar…
Ta prasme spyris į kiaušinius kažkokia nauda atneša? Durnas "anekdotas".
Nes sulyginti spyrį ir gyvybės atėjima į pasaulį yra visiškai apsurdiška 🥺
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai