2021.06.01 18:50 (prieš 5 m.)
Puuppaa parašė:
Aš irgi nesuprantu kodėl juos tenka damaitindinėti. Suprantu gal būna atvejų kai nepriauga pakankamo svorio, kitų variantų nesugalvoju. Mano pirmagimės svoris visad…
Mazyliui dabar trecia savaite, tai misinuko yra gaves tris kartus. Pirma syki gavo ligonineje, nors zindo istisai, bet, matyt, jam to priespienio buvo per mazai. Taciau jis gal tik keliolika gramu atsigere ir tiek pakako. Antra karta gavo per pirmaji augimo suoli. Pavarge buvom abu. Abi krutys po zindimo be pertrauku buvo tuscios, o vaikiukas tiesiog klyke ir matesi, kad del to, jog alkanas. Tad daviau misinuko, apsiramino, pamiegojo, o per ta laika ir pieno vel jau buvo. O paskutini karta daviau, kai irgi pritruko pieno, bet cia jau del mano kaltes. Pora sykiu pasidziaugiau, kad vaikas gerai miega diena (apie 3-4 val nenubusdamas) ir nezadinau. Pridejus dar tai, kad naktim specialiai nekeliu, o maitinu, kai jis pats nubunda, tai kazkuria diena tiesiog sumazejo pieno. Bet po to vel emiau aktyviai maitinti. Be to, kiek kitos mamos irgi rase, net visai dingus mamos pienui, galima jo gamyba vel uzkurti. Bet cia yra sunkus darbas tiek mamai, tiek mazyliui.
O del dienotvarkes, jos aiskios per kelias savaites dar tikrai nera - kada nori, tada valgo ar miega. Bet bent jau vakarais stengiames maudyt tuo paciu metu, taip bandau pries nakties miega maitint ir migdyt panasiom valandom.