Nežinomaa parašė:
Ar yra čia mamyčių kurios pasiskiepijusios maitina vaikuti?🐻
Taip, jei čia apie covid skiepus
Nežinomaa parašė:
Taip, jei čia apie covid skiepus
Kitti parašė:
Taip, jei čia apie covid skiepus![]()
Taip🌞
Kitti parašė:
Taip, jei čia apie covid skiepus![]()
Ir kaip jūs jaučiates?
JonVytė parašė:
Bet mišinio varįojimas visai nesusijęs su tokiu pašutimu.
Maniškiui irgi buvo taip ant kiaušiukų, kai vieną dieną rečiau pampą keičiau.
As kitoj kelio pusei statau, kur gyvenamieji namai. Visada vieta randu, tik kad šviesoforo tenka pereiti ir tiek
Nežinomaa parašė:
Taip 😌 po antros dozes buvo sunkiau, nes kilo temperatura, o siaip viskas tvarkoje.
Nežinomaa parašė:
Yra
Andria parašė:
Laikykitės. Nebūtinai bus blogai. Stebėkit. Sūnus nedaug kosėjo, o išsivystė virusinis plaučių uždegimas. Matysit, kad negerai - bus vangus, karščiuos labai ar pan …
Mano dieną pakosejo o dabar kolkas nekosti, galbūt dėl slogos, velnias čia žino... Jau dėjau paracetamolio žvakutę nes temp pradėjo kilti.. Verkšlena daug.. Panašu kad neteks šiąnakt miegot 😔
Bomparyy parašė:
Mano dieną pakosejo o dabar kolkas nekosti, galbūt dėl slogos, velnias čia žino... Jau dėjau paracetamolio žvakutę nes temp pradėjo kilti.. Verkšlena daug.. Panašu …
Laikykitės!
tikiuosi lengvai prasisuksit abu
Nežinomaa parašė:
Ir kaip jūs jaučiates?
Buvo temperatūra vieną dieną aukštoka, tai pražaidėm su vaiku ant lovos visą laiką, kartu miegojau dieną, o kitą dieną jau nepalyginamai geriau buvo
Bomparyy parašė:
Mano dieną pakosejo o dabar kolkas nekosti, galbūt dėl slogos, velnias čia žino... Jau dėjau paracetamolio žvakutę nes temp pradėjo kilti.. Verkšlena daug.. Panašu …
Kaip jūs po nakties?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai