KotrynaDO parašė:
Atiduot gal ir atiduotu. Bet nenoriu ten daugiau vaziuot, jos matyt. Gims sausio men. anukiukas, gales perdovanotO mes isigysim kita.
![]()
Nu ir šaunuolė ir nevažiuokit.
KotrynaDO parašė:
Atiduot gal ir atiduotu. Bet nenoriu ten daugiau vaziuot, jos matyt. Gims sausio men. anukiukas, gales perdovanotO mes isigysim kita.
![]()
Nu ir šaunuolė ir nevažiuokit.
Kaaaroleee parašė:
Mamos kaip su tridiene tvarketes? Mums nuo vakad 38,5 nepavyko numust, vaziavom i ligonine tai padare krauja - uzdegimo nerado, itaria, kad tridiene.. siandien ryte…
Pas mus buvo tas pats trečią parą išbėrė ir dingo temperatūra
Leilau parašė:
Kas kiek laiko jūsu vaikučiai eina miegoti? 🌸
Dvi valandos būdravimo ir miegot.
Realiai, migdymui pradedam ruoštis po pusantros valandos būdravimo. Pamiega ir vėl iš naujo skaičiuoju dvi valandas, ir taip iki naktinio miegelio. O va miega tai kaip dievas duos, kartais pusvalandį, kartais pusantros valandos, o kartais tik 15min. Tad per dieną būna 4-5 miegai.
KotrynaDO parašė:
![]()
Tai Jūsų brolis su ta gegute antro vaikelio laukia?
Man tikriausiai išsiskyrimo su vaiku baimė, jei toks dalykas būna, sunku apibūdint😒 Jau pati jaučiu, kad nesveikai net kažkaip, nes ir su vyru net valandai nenoriu palikt. O jau apie ilgesnį išsiskyrimą, pvz palikt vyro mamai ir kažką nuveikt, kad ir pusdieniui ar visai dienai, net į kalbas nesileidžiu. Aš atrodo net parduotuvėj būdama girdžiu kaip vaikas verkia, kviečia mane. Nors nepasakyčiau, kad jis labai prie manęs prisirišęs, jam atrodo kol kas nesvarbu, su kuo būti. Kažkada pagalvojus esu, kad su marliuku didesnis ryšys jo, nei su manim, nes be jo užmigt negali, o be manęs - laisvai😀
Nayra parašė:
Man tikriausiai išsiskyrimo su vaiku baimė, jei toks dalykas būna, sunku apibūdint😒 Jau pati jaučiu, kad nesveikai net kažkaip, nes ir su vyru net valandai nenoriu …
Eina sau, pas mus atvirkščiai.
Mama ir krūtinė mažiui lygu Dievas. Va be šito neužmiega😂
Kodėl nesinaudojat savo laisvės galimtbe?
Nayra parašė:
Man tikriausiai išsiskyrimo su vaiku baimė, jei toks dalykas būna, sunku apibūdint😒 Jau pati jaučiu, kad nesveikai net kažkaip, nes ir su vyru net valandai nenoriu …
Teks jau jums psichologiškai persilaužti, nes tokiais tempais iki 18 toli nuo vaiko nenueisit
aišku juokauju, bet čia yik pirmi kartai tokie būna.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai