2020.09.04 17:01 (prieš 5 m.)
Apelsinass parašė:
O mes abu pastoviai vadinam vaikelį vyro vardo mažybine forma. Nu viskas, nors ir nežinom lyties, bet nuo pat pastojimo taip 😂🤦♀️ aš kažkaip ir jaučiu kad bus bern…
Būna prilimpa ir viskas. Bet būna gali vadinti kaip tik nori, vistiek vaikas savo varduka atsineša ir gimus tiesiog ateina ir tiek. Mes turim varianta, bet sunku kažkaip su manuoju diskutuoti tuo klausimu, nes viskas ka Jis sako tai daug variantu galvojau, o kokiu nesako 😅 jeigu priverčiu pasakyt tai visiškas lempas, esmeraldas visokias juokais 😅 Nebent konkrečiai siulau tada arba taip arba ne, tik del vieno varianto sutariam- Dominyka ar Dominykas
Kaip Jus merginos? Kaip jaučiates?
Man šiandien nekokia dienelė, daktarė į mano skundus nelabai reagavo, tik ale paguost bandė. į labaratorija teko šlapima siust nes kažkas įtartino. Širdute klausys tik po echo(kuris tarp kitko man bus paskutinis, dėl to nes nerūkau), tai tik 25-a sav. Del judesiu sakau tai jaučiau tai dabar nebe, sako tai jo normalu viskas gerai čia juk labai anksti. Nereagavo net kad svoris nelabai auga. Tai gryžusi valgiau, kažkaip atsilošiau pasitaisyt timpas kad pilvo nespaustu, žiuriu pilvas labiau i viena puse pašokes, net vyrui sakau man vaidenasi? žiuri sako geras! sakau turbut užpakali atkišes kaip ir mes(patogiausiai miegasi mums užpakaliais susiglaudus 😅). Esu iš dalies patenkinta iš dalies ne, iš dalies patinka kad neprisiknisineja, iš dalies kodel nesirupina pakankamai 💁🏼♀️ Teks eit kepsnius kepti, kad mėsyte mušant išmušt pykti 😄