Sauless parašė:
Gal kuri vartojate Tardyferon (gelezi)? Kaip toleruojate?
As geriu beveik visa nestuma, man viskas puikiai, tik geriu po pusryciu, o pusryciams nevartoju pieno produktu
Sauless parašė:
Gal kuri vartojate Tardyferon (gelezi)? Kaip toleruojate?
As geriu beveik visa nestuma, man viskas puikiai, tik geriu po pusryciu, o pusryciams nevartoju pieno produktu
m.viki09 parašė:
Sveikutes . Kam yra nustatytas gestacinis diabetas ? Kokie rodikliai cukraus ? Ar leidziates insulina? Man labai baisu pradet ji leisti 🙈 nzn ka daryti .
Leidžiuosi jau nuo 3 nėštumo mėnesio. Visi trys nėštumai su GD ir insulinu. Jei gydytoja paskyrė leistis ko jūs bijot? Isidurt jei bijot tai vyro prašykit🙂
m.viki09 parašė:
Sveikutes . Kam yra nustatytas gestacinis diabetas ? Kokie rodikliai cukraus ? Ar leidziates insulina? Man labai baisu pradet ji leisti 🙈 nzn ka daryti .
O ko bijote? Dūrio?
m.viki09 parašė:
Ir man taip buvo. Bet baime pasireiškė dėl per mažai turimos Informacijos. Pasigilinkite labiau ir visos baimes praeis. Sėkmes!
m.viki09 parašė:
Leidziuosi nuo 5 menesiu nestumo. Karts nuo karto pakyla cukrus ir jau nebeatsistato i pries tai buvusias normas,tad tenka didinti dozes. Bet jei jums tik pirma karta nustatytas gd,tai savarankiskai neleis doziu kelti. Viska turetumet atlikti taip,kaip paskirta.
O kodel jums baisu leistis? Kad badyti save reikia?
viktorijab620 parašė:
Aš taip pat buvau.. ir likau nesupratus kodėl dingo 😔
Jeigu nebuvote aktyvi - trina
m.viki09 parašė:
Jau tiek nedaug beliko ir skiria jums insulina? 🙈 Tai kokie jusu rodikliai? As su GD nuo pat pradziu, bet man po maisto nekyla, man rytiniai aukstesni buna daznai. 5.3-5.4, buna ir 5.6. Nesileidziu insulino. GD pozymiu vaisiui nera, galiu gimdyti kur noriu.
Noriu pasidalinti šiandienos patirtimi apturėta🙂 Ryte nuėjusi ant wc pamačiau šv kraujo, tad nuskubėjau į ligoninę apžiūrai, nes satreso tikrai buvo nemažai🙈. Viską patikrino kaip priklauso,vaikelio širdies dūžius, kaklelį- trumpas, 2cm (bet nuo pat pradžių jos trumpesnis buvo, nes vaikutis žemai isitvirtinęs), pažiūrėjo ir kaklelį pirštais, tai nemažai kraujingų išskyrų aptiko, bet sake nepergyventi, normalu, gimdyti jau tikrai leistų ir niekas nestabdytu proceso. Sakė galiu gimdyti šianakt, galiu po savaitės arba sulaukti termino galiu🙈 Nieko kaip ir neskauda, pilvas kietas pas mane praktiškai didziaja dali dienos ir puse nestumo🙈 Atrodo streso kaip ir nebeliko, bet neramu, kad dar ankstoka, dar as nepasiruosusi😅 o beto buvau nusiteikusi gimdyti Kaune (50km mums), bet gine oatikino, kad jei prasidetu saremiai, tai nesoeciau nuvykti iki Kns, veikiausiai, nes kaklelis trumpas ir antras nestumas🙈 tai va del to lb neramu. Gal kuriai buvo tokia situacija, kad kaklelis trumpas lb ir super greitai pagimdete? 😅 Aisku, noretusi greitai, bet kazkaio netikiu, kad tokia laime apturesiu🙈
Amber3 parašė:
Jau tiek nedaug beliko ir skiria jums insulina? 🙈 Tai kokie jusu rodikliai? As su GD nuo pat pradziu, bet man po maisto nekyla, man rytiniai aukstesni buna daznai. …
Mano tokie patys 5.3-5.4 5.6 . Rytiniai. Jo tame ir esme kad mazai liko ir dbr paskyre unsulina. Idurio nebijau. Bijau pacio caisti nes jis sukelia priklausomybe. Ir bijau kaip vaika paveiks po to. Sake su padidintu cukrumi skatins anksciau nei 40sav. Jeigu nepagimdysiu :(. Ir butinai leistis . Ai jau man per daug informacijos pasimetysi nzn ka daryt kad nepakenkti
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai