Aistee4 parašė:
Tai čia mažiausia norma. Mes tikrai daugiau suvalgom, o daktarei irgi sakiau, kad tikrai daugiau gaunasi, tai sakė jei tik valgo daugiau tai bėdu nėra😅
O, jei nevalgo 🙄 tai vistiek sumaitint 🤥😅
Aistee4 parašė:
Tai čia mažiausia norma. Mes tikrai daugiau suvalgom, o daktarei irgi sakiau, kad tikrai daugiau gaunasi, tai sakė jei tik valgo daugiau tai bėdu nėra😅
O, jei nevalgo 🙄 tai vistiek sumaitint 🤥😅
Aija parašė:
Ir prieš, ir po, ir visadanu bet sunkiai jai su košėm sekasi, ji būna tik kokius 3-4 šaukštelius paragauja ir viskas.
Ji laaabai retai tuštinasi ir jai dažnai reikia pagalbos. Gulėjom ligoninėje dėl to, bet nieko nerado. Pasake, kad išaugs arba kai pradėsiu primaitinimą susitvarkys.
Ar padėjo jums primaitinimas?
skaiste95 parašė:
Ji laaabai retai tuštinasi ir jai dažnai reikia pagalbos. Gulėjom ligoninėje dėl to, bet nieko nerado. Pasake, kad išaugs arba kai pradėsiu primaitinimą susitvarkys…
Mano pimagimei labai kietejo. Tai taip, baigesi su laiku viskas
NestukeSandra parašė:
Mamos, nuo ko pradėjote primaitinimą? Mums 26d bus 6 men, gydytoja į mėnesio gala sakė pradeti duoti obuolio, banano. Bet aš dabar galvoju ar tai gera mintis? Ne nu…
Muks rekomendavo nuo daržovių, jau savaitę ragaujam.
Musė369 parašė:
Ar yra mamų kurios maitina MP, bet jau pradėjusios primaitinimą? Manoji po daržovienės neima kruties, kartais net nutraukto pieno iš buteliuko negeria, ar pas jus v…
Po daržovienės tik praėjus 30min pasiūlau MP ir visada paima.😊
Mano ir kai pavargus buna verkia ir sprinksta...Tai mes i pagalba tinginukas, briedziukas ir su muzika valgo😄😄 po koses visada atsigerti duodu ar tai mp...vandens negeria tai duodu karta obuoliu sulciu skiestu vandeniu...Bet nelabai suprantu kaip po koses duot gerti uz 30min ar valandos...mes suauge valgydami ir geriam.Tad as visada is kart duodu.Kas liecia kruti tai mano ji ima tik duok😄
Cavy parašė:
Čia toks kiekis manau, kai ir pradedi nuo 6 mėn maitinti. Bet jei anksčiau pradėta, savaime suprantama, kad suvalgys daug daugiau.
Gali suvalgyti daugiau, bet gali ir ne
iki metų mp ar pm vis tiek lieka pagrindiniu maistu
aš jaučiu mūsiškė normos nesuvalgys net ir metų jei taip ir toliau gyvens ant papyčių
nu nei pro kur jai ta košė🤣
skaiste95 parašė:
Ji laaabai retai tuštinasi ir jai dažnai reikia pagalbos. Gulėjom ligoninėje dėl to, bet nieko nerado. Pasake, kad išaugs arba kai pradėsiu primaitinimą susitvarkys…
Aa, mum atvirkščiai
dabar labai skųstis negaliu, bet matosi, kad pilviuką dar skaudena užeina gana dažnai, bet reikia laiko kol virškinimas susitvarkys
MiegaIiuke parašė:
Mano ir kai pavargus buna verkia ir sprinksta...Tai mes i pagalba tinginukas, briedziukas ir su muzika valgo😄😄 po koses visada atsigerti duodu ar tai mp...vandens n…
Aš po košės bandau šaukšteliu/gertuve pagirdyt vandenuko, žaidžia ji labiau nei geria, bet vis tiek. O MP duodu kiek vėliau, po pusvalandžio kokio
Aija parašė:
Gali suvalgyti daugiau, bet gali ir neiki metų mp ar pm vis tiek lieka pagrindiniu maistu
aš jaučiu mūsiškė normos nesuvalgys net ir metų jei taip ir toliau …
Mano jai vandeni duodi ji ispucia...Dar va sulciu skiestu duodu..vyras tai is vis vos ju ipila 😄 gydytoja man sake jai pieno yra tai dar vanduo nebutinai...o kai reiks gers tikrai...
MiegaIiuke parašė:
Mano jai vandeni duodi ji ispucia...Dar va sulciu skiestu duodu..vyras tai is vis vos ju ipila 😄 gydytoja man sake jai pieno yra tai dar vanduo nebutinai...o kai re…
Taip, pakankamai gauna su mp, aš realiai tik prieš 2 dienas vandenuko pradėjau siūlyti
bet jai visai patiko, tik iš gertuvės nemoka, tai arba kitos reiks ieškot bandyt arba gal su laiku pripras
skaiste95 parašė:
Na ką, mes vakar ragavom cukiniją. Sakyčiau visai neblogai pavyko. Arbatinį šaukštelį suvalgė 😊 Bet veido išraiškos merginos tai wow wow wow 🤭
Mes turim nuk tokią. Patogi tokia
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai