NestukeSandra parašė:
O visus vaisius garinote? Pirmoje dienos pusėje duodavote?
Pradžioje visus, nes paprastai davus bananą atpildavo, o garinto ne. Mums gaudavosi 9-10 ryte. Dabar tuo laiku jau valgo grūdinę košę su visių tyrele
NestukeSandra parašė:
O visus vaisius garinote? Pirmoje dienos pusėje duodavote?
Pradžioje visus, nes paprastai davus bananą atpildavo, o garinto ne. Mums gaudavosi 9-10 ryte. Dabar tuo laiku jau valgo grūdinę košę su visių tyrele
Musė369 parašė:
Ar yra mamų kurios maitina MP, bet jau pradėjusios primaitinimą? Manoji po daržovienės neima kruties, kartais net nutraukto pieno iš buteliuko negeria, ar pas jus v…
Ir prieš, ir po, ir visada
nu bet sunkiai jai su košėm sekasi, ji būna tik kokius 3-4 šaukštelius paragauja ir viskas.
skaiste95 parašė:
Aš žadu pradėti nuo pasternoko, cukinijos ir žalių/ bespalvių daržovių. Bet vien tik todėl, nes turime problemų su tuštinimusi ir laukiam alergologo konsultacijos b…
O kas per problemos? Mes būtent dėl pilvuko ir tuštinimosi pradėjom išvis nuo kruopų
Sveikos, jau pora savaiciu vaikutis (5 men. 2 sav.) ragauja darzoviu tyreles, bet kuo toliau-tuo blogiau, vis maziau ragauja, visai nenori valgyti maisto. Bandem pastarnoko, morku, bulviu, brokolio, moliugo koseles. Valgo mp, daugiau nieko nenori, nesizioja, raukosi, atsisako koseliu. Ka patartumet? Dabar darom pertrauka.
P.S. Banano irgi nevalgo
gabytenevins parašė:
Aš esu burnos higienistė, tai čia kur pasidalino screenshotu viskas ok, tik dėl siūlo naudojimo su ta vadinama "ragatke" tai tikrai ne, nes tai yra ne individuali p…
Super, ačiū už išsamų komentarą
Juodė parašė:
Sveikos, jau pora savaiciu vaikutis (5 men. 2 sav.) ragauja darzoviu tyreles, bet kuo toliau-tuo blogiau, vis maziau ragauja, visai nenori valgyti maisto. Bandem pa…
Aš tai irgi daryčiau pertrauka ir po to vėl bandyti. Mes tai bent iki 6 mėn tokius tik paragavimus darėm, o nuo 6 mėn pradėjom valgyti normaliau, tai dabar valgom ryte ir pietus, jei pietums nesuvalgo daug tada dar vakare biški bandau duoti. Dėl normu klausiau daktarės kiek turėtu per diena papildomai suvalgyti tai tik nuo 6mėn apie 50-100ml, visa kita mp arba pm
Aistee4 parašė:
Aš tai irgi daryčiau pertrauka ir po to vėl bandyti. Mes tai bent iki 6 mėn tokius tik paragavimus darėm, o nuo 6 mėn pradėjom valgyti normaliau, tai dabar valgom r…
Cia 50-100ml per viena primaitinima ar per du sudejus? 🤔
rutoskinas parašė:
Cia 50-100ml per viena primaitinima ar per du sudejus? 🤔
Juodė parašė:
Sveikos, jau pora savaiciu vaikutis (5 men. 2 sav.) ragauja darzoviu tyreles, bet kuo toliau-tuo blogiau, vis maziau ragauja, visai nenori valgyti maisto. Bandem pa…
Mano irgi kartais užsiožiuoja, palaukiu kažkiek, pakalbam, ir dažniausiai pavyksta ožius išginti. Tada grįžtam prie košės, kai jau gera nuotaika valgo noriai. Būna, kad visai nealkana, labiau vandens nori. Arba jau miego labai nori, tada ir nebevalgo.
Aistee4 parašė:
Aš tai irgi daryčiau pertrauka ir po to vėl bandyti. Mes tai bent iki 6 mėn tokius tik paragavimus darėm, o nuo 6 mėn pradėjom valgyti normaliau, tai dabar valgom r…
Čia toks kiekis manau, kai ir pradedi nuo 6 mėn maitinti. Bet jei anksčiau pradėta, savaime suprantama, kad suvalgys daug daugiau.
Cavy parašė:
Čia toks kiekis manau, kai ir pradedi nuo 6 mėn maitinti. Bet jei anksčiau pradėta, savaime suprantama, kad suvalgys daug daugiau.
Tai čia mažiausia norma. Mes tikrai daugiau suvalgom, o daktarei irgi sakiau, kad tikrai daugiau gaunasi, tai sakė jei tik valgo daugiau tai bėdu nėra😅
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai