Reik
LTLT parašė:
Tiesiog atpjaunu gabaliuką obuolio/kriaušės/banano/slyvos ar pan ir įdedu tą gabalą į maitintuvą ir duodu graužtkartais įpilu tyrelės ir užšaldau kameroje ir ta…
Reik tada isbandyt, nes pavalgyt tai turi prabegom, nekramtant 😄
Reik
LTLT parašė:
Tiesiog atpjaunu gabaliuką obuolio/kriaušės/banano/slyvos ar pan ir įdedu tą gabalą į maitintuvą ir duodu graužtkartais įpilu tyrelės ir užšaldau kameroje ir ta…
Reik tada isbandyt, nes pavalgyt tai turi prabegom, nekramtant 😄
MiegaIiuke parašė:
Reik
Pasidalinkit, kaip sekėsi, ar patiks jūsų merginai
skaiste95 parašė:
Maniškė irgi kartais sukioja taip galvą lyg sakydama "ne, ne,ne", bet dažniausiai prieš naktinį miegą arba jei labai linksmai užsižaidžiam. Nežinau ar reikia pradėt…
Mums lygiai taip, irgi kai žaidžiam kartu sukioja galvytę ir kai miegučio jau nori. Dabar mums pas gyd tik 9 mėn sakė, bet planuoju pereiti pas kitą gyd greitu metu, tik noriu susirasti padorią, šiuolaikišką su normaliomis pažiūromis.
Tai nežinau, manau jūs greičiau nueisit, tai jei užklausit duokit žinoti, bet aš sakiau kai pereisiu, pqklausiu qr kažkokiais klausimais galėčiau tiesiog susisiekti telefonu ir paklausti jei kažkas neramina 🤷🏻♀️
Mes buvom pas gydytoją penktadienį, gavom siuntimą pas socialinį pediatrą bandysim į mankštas Altamedicoj patekti 🤷🏻♀️ nes ponia nenori vartytis nors tu ką 😵💫 ji nori sedėt dabar, skipina vartymąsi... o aš jau noriu pasidžiaugti ja kaip leliuku, kol dar neužaugo, o ne vien mankštinti ir rikdinti..
gabytenevins parašė:
Mes buvom pas gydytoją penktadienį, gavom siuntimą pas socialinį pediatrą bandysim į mankštas Altamedicoj patekti 🤷🏻♀️ nes ponia nenori vartytis nors tu ką 😵💫 ji …
Mes Altamedicoj Kaune einam mankštas. Man ten labai patinka, gavom ir baseino nemokamai, ir merginos man ten visos patinka, ir laikus parenka pagal tave. Nes mūsiškis tai labai nenori ant pilvo būti nors ir verčiasi, bet tik per vieną šoną. Tai per mankštas ten jį pavartalioja, pakankina 🫣, žiūrint iš šono tom mergaitėm taip viskas lengvai ten gaunas, o kai bandau namie daryt, nu kažkaip neišeina taip paprastai viskas 😂
gabytenevins parašė:
Mes buvom pas gydytoją penktadienį, gavom siuntimą pas socialinį pediatrą bandysim į mankštas Altamedicoj patekti 🤷🏻♀️ nes ponia nenori vartytis nors tu ką 😵💫 ji …
Mes ten lankem.dar mums liko 8 kartai, tai birzelio gale liepe ateiti, jau sedet sake tures ir issinaudosim.O taip nuo lapkricio lankem.Laikus kazkiek leidzia pasirinkti, sako ka turi ir renkiesi, po to tuo paciu laiku vis ir delioja
simute_j parašė:
Mes Altamedicoj Kaune einam mankštas. Man ten labai patinka, gavom ir baseino nemokamai, ir merginos man ten visos patinka, ir laikus parenka pagal tave. Nes mūsišk…
Bet baseinas 2kart nemokamas toliau kaip ir visur kaina
MiegaIiuke parašė:
Bet baseinas 2kart nemokamas toliau kaip ir visur kaina
Na pagal grafiką įrašyti 3 kolkas, bet dar nepilnas grafiką turiu, dar 7 apsilankymai nesurašyti, tai dar nežinau ar bus dar bent kartas ar ne baseino. Sekantį vizitą reikės prašyt kad surašytų jau viską. Dėl mokamų baseinų aš dar nieko nesakiau ir neprašiau kad norėsiu.
MiegaIiuke parašė:
Mes ten lankem.dar mums liko 8 kartai, tai birzelio gale liepe ateiti, jau sedet sake tures ir issinaudosim.O taip nuo lapkricio lankem.Laikus kazkiek leidzia pasir…
O Jūsiškė dar nesėdi?
simute_j parašė:
Mes Altamedicoj Kaune einam mankštas. Man ten labai patinka, gavom ir baseino nemokamai, ir merginos man ten visos patinka, ir laikus parenka pagal tave. Nes mūsišk…
O Jūs ten per e-sveikatą registravotės? Nes aš bandžiau ieškoti ir nesugebėjau atrasti. 🫣
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto