Eliza88 parašė:
Man 33, na kaip idomiai! Manes tik paklause ar vartojau pries pastojima, tai pasakiau, kad ne, tada sake 800 reikia. Su pirmu nestumu uzteko 400
Tada viskas aišku, konpensuoja, nes prieš tai jo negėrėt.
Eliza88 parašė:
Man 33, na kaip idomiai! Manes tik paklause ar vartojau pries pastojima, tai pasakiau, kad ne, tada sake 800 reikia. Su pirmu nestumu uzteko 400
Tada viskas aišku, konpensuoja, nes prieš tai jo negėrėt.
Gerdukas2023 parašė:
Jei iki pastojimo nebuvo visai folis vartotas![]()
A nu supratau, sita irgi radau
Skac parašė:
Sveikos, gal galit man paaiškinti kaip taip įmanoma, prieš kelias dienas dariausi testą ir rodė vaiduokliuka, šiandien susirgau mm, tai čia kaip skaitosi, testas su…
Kaip man gine aiskino, galejo but isitvirtine ne vietoj.
Merginos, gal galit pasidalint gal kuriai taip buvo kol neisprotejau
nuo vakar iki 39 karsciuoju, pora paracetamolio ikaliau bet normaliai nenusimusu.. Gyd atostotogauja tai sian po pietu turi paskambint pavaduojanti. Priskaiciau tiek blogybiu jei nestumo pradzia ir temperaturos mama turi
zorazze parašė:
Kaip man gine aiskino, galejo but isitvirtine ne vietoj.
Ačiū už paaiškinimą, pirmas užkibimas, nežinau dar tokių dalykų 😌 tai skaitosi dabar kad issivale man viskas?
Vikusi parašė:
pas mane tai išskyru beprotiškai daug, tąsių kaip kiaušinio baltymas. neprisimenu tokių išskyru nei su dukryte nei su prarastu nėštumu 🧐
O kiek jus laiko nėščia?
Vika Šv parašė:
O kiek jus laiko nėščia?
tik pradžia, viena diena po turėjusių ateiti mėnesinių
Skac parašė:
Ačiū už paaiškinimą, pirmas užkibimas, nežinau dar tokių dalykų 😌 tai skaitosi dabar kad issivale man viskas?
Na as ne gyd nepasakysiu, bet man taip buvo ir toki atsakyma gavau is gines. Bet jei kraujavot ir nustos tada turetu buti issivale.
Vikusi parašė:
pas mane tai išskyru beprotiškai daug, tąsių kaip kiaušinio baltymas. neprisimenu tokių išskyru nei su dukryte nei su prarastu nėštumu 🧐
Panašu, kad normalu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai