Katty parašė:
Oi prajuokinot su ta fb grupe..as ten net neskaitau..bet kai ziauriai reikia patarimu ar nuomones is salies tai parasau..du kart is viso buvau parasius..bet nuo ju …
Komių 3, ten perša, kad viskas ok iki 7 metų 😄
Aš turbūt žindysiu iki 2 metų nors galėtų ir paleist mane, bet net nerodo ženklų, kad planuoja atsisakyti. Iš tiesų tai man jau patinka senai žindymas, taip fainai kai prisiglaudžia, dar būna pajuokinu, tai su speneliu dantyse juokiasi, pienas per žandą bėga, net susigraudinu kartais kaip miela 🥹😄
Avietuke1 mano pati net nesistoja. Ropot kol kas irgi neropoja. Šiandie buvon šgc pas nebūta kineze, tai tokia pinda Indrė gal vardas, nepamenu. 15min trumpiau mankštą baigė, nesupratau kodėl. Mergaitė vis paverkdavo, bet ne ištisai, kad nutraukti reiktų. Sekantį kartą paklausiu kiek trunka mankšta, nes internete 45min rašo.
Indrės žinutes tai visada faina skaityt, Jūs tokia pilna pozityvo ir žinių😊
Julyp aš irgi norėčiau pasioperuot, bet po gimdymo (cp), man viena ginė sako, na jums reiktų privengti operacijų. "Faina" galvoju.. nes papai nutyso, turėjau tokį pilną DD, dabar lyg E, bet atrodo tuoj bambą pasieks. Diastazė irgi užknisa, pilvas pūpso, kaip 5 mėn nėštumo. Sporto klubo abonementas kapsi, o buvau gal du kartus. Kaip prisiverst nebūt tingine, aš nežinau.