julyp parašė:
Visad gausit 15 diena, ne anksciau. Jei savaitgalis iškrenta 15 diena, tada tik pirmadienį
Supratau. 🙂
julyp parašė:
Visad gausit 15 diena, ne anksciau. Jei savaitgalis iškrenta 15 diena, tada tik pirmadienį
Supratau. 🙂
Indrė_dėkinga parašė:
Klausimas dėl saugumo.
Mano vaikas dar nesivarto, bet jau suku galvą, biški gėda klaust.. kaip spręst pro…
Mano irgi nesivarto. Bet nerizikuoju palikti, nes su kojom gali nusispardyt. Esu stebėjus būdama šalia. Ligoninėje sakė, net ką tik gimusio negalima palikt, nes sugeba nusiristi. O šiaip palieku svetainėje ant kilimėlio arba gultuke ir einu daryt reikalus savo
Indrė_dėkinga parašė:
Klausimas dėl saugumo.
Mano vaikas dar nesivarto, bet jau suku galvą, biški gėda klaust.. kaip spręst pro…
Kaip Jūsų naktys? Gal jau geriau? Ten po to eismo įvykio vis pagalvoju apie Jus ar viskas ok☺️
Pas mus wc kai prie pat tai sysiodama, ištiesus ranką bloką laikau, kad nenučiuožtų😄 o kai jau vartysis, sedės babybjorne arba ant kilimėlio.
Šiaip mano vaikas čia vyriausias, bet panašu, kad vartytis neskuba, sukasi tik ant šono.
Bomparyy parašė:
Priminkit iki kada turi pradėti vartytis? Maniškis 3men 2sav bet dar nepanašu kad pradės vartytis😄
Vakar kaip tik kineziterapeutė sūnelį apžiūrėjo, tai sakė, kad apsiversti įprastai turėtų tarp 4-5 mėnesio. Mūsiškis kol kas tik ant šono pasiverčia. Nors vakar kokius tris kartus galvojau, kad jau apsivers, bet vis pritrūkdavo 😅
Bomparyy parašė:
Priminkit iki kada turi pradėti vartytis? Maniškis 3men 2sav bet dar nepanašu kad pradės vartytis😄
Nepamenu. Bet dukra verstis pradėjo buvo daugiau nei 5 men. Atsisėdo 8 mėnesių. Su mankštų pagalba čia, tiesiog pati kineziterapeute pasake, kad labai užsispyrus ponia. Bet vaiksciot lygiai 1 metu. Ejo ir nuėjo 😂
Pliumpt1 parašė:
Kokie planai šios savaitės oram? 🤣🤣🤣 blemba neviltis apėmė pamačius kad lis visą savaitę 🫣🫣🫣
Namuose sedet, nes dukra serga. Savaitgalį viena būsiu namuose su vaikais 😂 vakarėlis
skarlete parašė:
Vakar kaip tik kineziterapeutė sūnelį apžiūrėjo, tai sakė, kad apsiversti įprastai turėtų tarp 4-5 mėnesio. Mūsiškis kol kas tik ant šono pasiverčia. Nors vakar kok…
Mano ant šono kartais irgi pasiverčia lovoje, nes ant žemės tai dažniausiai ant pilvuko guldau🙈 jis toks pavalgęs vaikas, sakau gal jam sunkiau užtat judėti 🤣
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai