2025.10.16 11:29 (prieš 7 mėn.)
Katty parašė:
Aciuuuu. Nes pradejau vis galvoti gal reiktu kazkaio mokynti savarankiskai uzmigti nakti..nes tik sujuda ir iesko papo is kart- iduodu papa ir miega..taip 4-5 kart …
Pas mus irgi tas pats su miegeliu ir papu 😭 šiaip ne taip išmiega loveleje pirmas 3-4h, kai ant papo uzmigdžius tėtis perneša, bet tada su mumis likusią naktį, pati papą susiranda ir įsideda į burną 😂
Dėl žaidimų, tai mes turim tą gardelį/maniežą ~1,25x1,25, tai ryte po miego pati pažaidžia 30min, tada jau aš atsisėdu kartu patinka žaislus į žaislus daužyti, man žaislus į burną dėti, visus žaislus iš manęs paimti, kai aš žaidžiu su jais, paleidus muziką linksim galvom ir mokomės ploti. Pačiai patinka nuiminėti pakabintus ant maniežo sienelių žaislus (visus ilgesnius permetam per sienelę, kad siekdama virš galvos, pasiektų, tai ir mankšta gera ir įdomu jai), tada labai mėgsta išimti žaislus iš krepšio, tai dažniausiai po kurio laiko visus žaislus atgal sudedu ir vėl pasidaro įdomu. Taip pat, be įprastų žaislų, mėgsta išardyti tą grindų puzlę, 0,5l butelius su vandeniu, popierinius maišus. Musiškė jau pati atsisėda (bet nešliaužia į priekį), tai didžiąją dalį laiko tiesiog vartosi ir sėdasi, aišku ilgiau taip žaidžia kai aš šalia