2025.04.04 10:12 (prieš 10 mėn.)
MisDi parašė:
Jus man čia apie kažkokia fantastika šnekat 🤣🤣 maitinu pati keliamės kas 3,2,1val. taip visa nakti 😅😅
Aš į jūsų komandą 😀 man prieš tai buvę mamų pasisakymai irgi iš kosmoso ir svajonių srities. Tik aš mišiniu pagrinde maitinu, nu bet kaip kėlėsi kas 2,5 val, taip ir toliau keliasi 🫣 nors atrodo belenkaip jau sočiai privalgo, vakare ramybę sukuriam, kažkokią rutiną turim, jau pats visas ramus sotus užmiega, o bet tačiau.. Gydytojom jau kelių sričių sakiau, o jos - normalu, toks vaikas 🫣😀😀 tai yra buvę pora stebuklų įvykę, kai miegojo virš 3val, jau džiaugiausi, bet neįsitvirtino šitas gėris ir toliau mama miega tarpuose po 1,5-2 val, po truputuką susidaro 4-5 val nakties miego 🥴🥴
O dėl muistimosi irgi - visad ištinka paryčiais daugmaž nuo 4-5 val ir miego metu pradeda stenėti, maltis, zirsti, tai trunka gal pusę minutės ir toliau miega. Praeina 5 min vėl tas pats malimasi. Šitas miegelis jau retai ištraukia iki 2 val ir bunda. Aš aišku irgi viską girdžiu, ir kol jis tipo taip miega, mama jau budi ir klausosi 😀😀 Tai va, nesijauskit vieniša 🤭🤭
.