Avietuke1 parašė:
Oho,mes tai bandom jau per prievarta vakare sumaitint pm,nes nelabai nori,o ir geria tik ryte ir vakare😅
Tikrai pavydu.
Ir gydytojos klausiau, sako: tegul geria ta pieną 😃 man irgi ne gaila. Nu bet galvoju gal nelabai normalu 🫣🤔
Avietuke1 parašė:
Oho,mes tai bandom jau per prievarta vakare sumaitint pm,nes nelabai nori,o ir geria tik ryte ir vakare😅
Tikrai pavydu.
Ir gydytojos klausiau, sako: tegul geria ta pieną 😃 man irgi ne gaila. Nu bet galvoju gal nelabai normalu 🫣🤔
Sveikos mamos ir mažiukai 🙂
Mes irgi nuo rugsėjo sergam sloga jau 3karta 🥺 Praidavo po savaitės, dabar jau turim sloga virš savaitės ...neramu ... bet nebeužgulus nosis, tik bėga ... tai užtenka išsiurbti ir juros vandenuku pravalyti ... kai labai užgulus budavo naudodavom vibrocil 🙂
Tuim 6 dantukus 🙂
Pradėjo labai sunkiai valgyti, neaišku kas yra ar šiaip nevalgiadieniai vėl, ar dantys ... labai trūksta įdėju pusryčiams, bet vat pasiskaičiau radau įdomiu receptų, bandysim 🙂
Valgom košytes, bet duodam jau ir gabaliukais, labai kėgsta avokadą 🙂
Beje vaikštom jau 🥰 dar griunam, linguojam, žodiu kaip girtas, bet 8 žingsnius padaro 🙂
MisDi parašė:
Pradedu mastyti apie darželį kada galvojat leisti savo mažiukus ar galima nuo sausio leisti, ar tuti pradėti nuo rugsėjo butent?
Sveiki. Priklauso koks miestas, koks darželis ir kokia tvarka. Būtent Kauno rajone (mūsų rajone). Vaikus priima tik nuo 2 metų. Tai gausis, kad ponas išeis 2m. 8 men.
Draugės mergaitė pradėjo lankyti darželį lapkritį, gruodį sueina 2 metai. Yra darželiu kur ir nuo pusantrų metų priima. Labai individualiai viskas, reikia skambint ir domėtis į norimus darželius.
julyp parašė:
Ar planuojate švęsti vaikų gimtadienius?
Kadangi mane su mažaja skiria 13d ,man jubiliejus,jai irgi toks svarbus ,tai net nežinom kaip švęst😅
julyp parašė:
Na toks tas sventimas..norim grazaus torto ir nuotrauku. Ateis senelei ir tiek. Nes pats tas sausis toks saltas menuo ir dar tos ligos aplinkui..nesinori tikrai niekur list bet dar ur mazas vaikas nieko nesupras..o as nenoriu chaoso ir papildomu rupesciu.😁😁😁
Nezinau as tai jauciuod pavargus siom dienom...ar cia tik mano toks vaikas pasidare ar toks laikotarpis ir bormalu, kad praktiskai nieko negaliu padaryti kai lieku su vaiku..anksciau bent minimaliai pazaisdavo pati,galejo krapstytis ant kilimelio..dabar nieko. Is kart atvaro iki virtuves..o cia jau tik ziurek, kad niekur nenukristu ar nenusitemptu ko nors. Manieza buti nenori, tiesiog klykia uz to tinklo..sedeti ant kilimo ir zaist paciai neidomu. Tai praktiskai nieko nespeju padaryti. Valgyti turiu paruost is anksto ar is vajaro kai vyras namie, kai liekam be vyro, dukrai net pamoku padeti negaliu ruost mazyle visur lipa, zizia, ant ranku tik nori buti . Tada vyresnioji pyksta, kad negali susikaupti..kad mama nepadeda ir tt. Turiu laviruoti tarp dvieju paneliu..ech.sudetinga.ir migdosi dabar vakarais ziauriai sunkiai, tikiuos del slogos , nes realiai po valanda migdau kai anksciau 15 min ir miega ramiausiai.
Tai toks sudetingesniu laikotarpiu man..nors ir iseinu orasiblaskyt bet jau nebepasikraunu...😁😁😁nes zinau kad toj vel gridiu i rutina.🫣🤭
julyp parašė:
Manau, namie, torčiukas plius minimalūs papuošimai.
Sakyčiau fotosesija vienerių tai liks prisiminimams
Mes tai švęsime, jau ir žaidimų kambarys užsakytas. Realiai dėl dukros, o mažas bus prielipukas prie seses 😂 nes dukrai bus 4 metai, nori šventes ir draugų.
Dukra sausio 7 dieną, sūnus sausio 17 diena gimė. O darom dar ir del to, nes namuose tiek vietos nėra, norės visi sveikint važiuot. Draugai, močiutes ir t.t. Etapais žmonių priimt tikrai nenoriu 🫣
Katty parašė:
Na toks tas sventimas..norim grazaus torto ir nuotrauku. Ateis senelei ir tiek. Nes pats tas sausis toks saltas menuo ir dar tos ligos aplinkui..nesinori tikrai nie…
Panasiai. Tas zyzimas veda iš proto, ši naktis buvo pirmoji kai neprabudo ir nereikejo pas save į lova pasiimt. Kabinasi į kojas, tampo, rekia. Manau dantys, dar ir viduriuoja. Tikiuosi nuo dantų... vyras migdo nakčiai, tai man lafa 😃😃 aš kai išėjau šeštadienį trumpam pas drauge, tai grįžau 4 val ryto 😂 bet vyras nei rašė, nei klausė, susiguldė vaikus ir tiek. Po to sako: aš galvojau trumpam tai 2 valandas. Sakau: aš irgi galvojau 😂😂
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai