karrroooliiina parašė:
Dėl oro tai pilnai palaikau, kad galėtų būti vėsiau 😀 paciai neįmanoma visada karšta ir durka irgi nemėgsta karščio 😀 neveltui sausi gimė 😀
Plona, peršviečiama kepure.
karrroooliiina parašė:
Dėl oro tai pilnai palaikau, kad galėtų būti vėsiau 😀 paciai neįmanoma visada karšta ir durka irgi nemėgsta karščio 😀 neveltui sausi gimė 😀
Plona, peršviečiama kepure.
karrroooliiina parašė:
Paprastą ploną be raištukų uždedu, bet tik per lauką pernešti. Mašinoje ir vežime nuėmiau šitas dienas, nes tikrai ten šilta jam, vėjai neužpučia dideli.
Blemba aš irgi jau pradedu nervuotis dėl meningikoko skiepo, ketvirtadienį eisim 🥺 Neatsimenu prieš kiek laiko įdėti žvakutę, man atrodo tiesiog pasakė įsidėkit prieš ateinant. Nemačiau mamų rašiusių žinučių, kokios reakcijos buvo po skiepų, labai aukšta temperatūra kyla? Ar dar ne daug kas skiepijotės? 🙄
Poppy8 parašė:
Paprastą ploną be raištukų uždedu, bet tik per lauką pernešti. Mašinoje ir vežime nuėmiau šitas dienas, nes tikrai ten šilta jam, vėjai neužpučia dideli.
…
Eisim 7 dieną. Dukrai nieko nebuvo, temp pakilo iki 37,7
Pažiūrėsim kaip sūnui bus. Bet mes mėnesį atsiliekam nuo skiepų
Katty parašė:
Dar galvoju nuo erkiu skiepytis pati noreciau..bet dabar zindant matyt negalima ? Nes ka tik nuemiau nuo saves dvi erkes brr. Slykstu..o vaikstau tik prie namu aiks…
Man šeimos gydytoja neleido skiepytis, turėjau kaip tik šį pavasarį gauti trečią ar ketvirtą dozę po 3 metų pertraukos - tai rekomendavo palaukti, kol baigsiu žindyti.
julyp parašė:
Niekada nededu. Žiūriu grįžus namo kokia reakcija bus. Bet čia kiekviena skirtingai, kitos deda
As irgi nei pirmam vaikui nei db nedėjau, kaip viskas gerai, tik girdėjau kad prieš 3 mėn skiepus rekomduoja įdėti 🤔 nors šeimos niekad nieko nesakė .
Poppy8 parašė:
…
Niekad nededu prieš skiepą. Po skiepo jeigu pasidaro mergyte nerami, tada dedu. Nematau reikalo dėt prieš skiepus
18 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai