KotrynaRenata parašė:
Labas, kodel ji matuoja? ar cia iprasta procedura per nestuma?
Man nera matave...![]()
Dare echo ir kazkas nepatiko gydyt.tada ir pamatavo kakleli
KotrynaRenata parašė:
Labas, kodel ji matuoja? ar cia iprasta procedura per nestuma?
Man nera matave...![]()
Dare echo ir kazkas nepatiko gydyt.tada ir pamatavo kakleli
Adelė04 parašė:
prieš 1 sek.
Sveikos
Man matavo, sakė geras. Bet jeigu būna trumpesnis, tai gali anksčiau nėštumas prasidėti.
Dzanela parašė:
Man matavo, sakė geras. Bet jeigu būna trumpesnis, tai gali anksčiau nėštumas prasidėti.
Raso nuo 2.5cm jau blogai,nezinau net,kitos raso ir su 2cm pravaiksto visa nestuma
korete parašė:
Sveikoso ar kam pasitaiko kartais tokiu isskyru kaip vandenelis?
Gali buti vaisiaus vandenys, pasitarkit su gydytoja.
korete parašė:
Sveikoso ar kam pasitaiko kartais tokiu isskyru kaip vandenelis?
jeigu bijot kad gali but vandenys tai yra testavimui vaisiaus vandenu tyrimui iklotu, tik reikia ieskoti kur isigyti butu
Gustee parašė:
Labas rytas, ar kaikurioms yra jog tokie tempimai prasidėję apačioj, na gimdos..?
Matau, kad mums panašus laikas, man irgi maudimas atsiradęs pilvo apačioje... Bet aš maniau, kad man nuo kosulio, nes jau trečia diena kaip neatsikratau kažkokio peršalimo 🥲 Kažin ką kitos pakomentuos 🤔
Gustee parašė:
Labas rytas, ar kaikurioms yra jog tokie tempimai prasidėję apačioj, na gimdos..?
Laba, man tai uzeina tai pamaudzia, tai patempia, vel praeina. Po kiek laiko vel uzeina. Kazkaip nereaguoju net...man atrodo normalus tokie pojuciai
Gustee parašė:
Man žinokit irgi paryčiais prasidėjo, nėra tsip buvę anksčiau... paprastai miegu ant kairio šono, o dabar pradėjo skaudėti būtent tokioje pozicijoje, kai ramiai tiesiai būna geriau, bet vis tiek maudžia, staigių judesių negaliu daryti... išgėriau Magnio ir įsiprašisu pas gydytoją po pietų, bus man ramiau. Jei kà sužinosiu, papasakosiu. Tik įdomu, kad visom grynai 22 savaitė... tikiuosi tik gimdos raiščiai, bet vistiek kažkaip keista, kai nieko panašaus anksčisu nebuvo.
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai