Ashes parašė:
Ka galima nesciosioms naudot nuo gerkles skausmo?
Isla čiulpiamos tabletės
Ashes parašė:
Ka galima nesciosioms naudot nuo gerkles skausmo?
Isla čiulpiamos tabletės
Merginos, tikiu daug kam teko naudoti Clogin putas. Po gimdymo ar pan. Man dar varasą daktarė rekomendavo šias putas, kadangi turėjau šiokių tokių problemų, ir taip išsireiškė, kad pabandžius jas, daugiau nieko kito nebenorėsiu
Na aš iki šiol jas naudoju kasdienai, man labai patinka. Neseniai susimąsčiau ar galima ilgai naudoti, nors ir parašyta, kad kasdieninės, bet turi antiseptiko sudėtyje. Pas ginekologe pamiršau paklausti, kaip buvau paskutinį kartą
ką manot?
Andze7 parašė:
Merginos, tikiu daug kam teko naudoti Clogin putas. Po gimdymo ar pan. Man dar varasą daktarė rekomendavo šias putas, kadangi turėjau šiokių tokių problemų, ir taip…
Bent jau aprašyme rašo, kad kaip tik nėštumo metu rekomenduojama naudoti jas, tai sakyčiau, kad viskas ok.
„Clogin®“ putos − kasdienei intymiai higienai. Ypač tinka nėštumo metu, po gimdymo, ginekologinių operacijų, menstruacijų metu.
Futura13 parašė:
Bent jau aprašyme rašo, kad kaip tik nėštumo metu rekomenduojama naudoti jas, tai sakyčiau, kad viskas ok.
ir aš tą skaičiau, bet daug kur net fb skelbimuose matau, kad moterys po gimdymo po puse flakono paruoda, vis pagalvoju kodel iki galo neisnaudoja. Draugei sakau pabandyk, labai smagios putos. O ji paskaite kad turi antiseptiko sudetyje ir bijo pikrti kasdienai, sako visą gerąją florą panaikins.
Andze7 parašė:
Merginos, tikiu daug kam teko naudoti Clogin putas. Po gimdymo ar pan. Man dar varasą daktarė rekomendavo šias putas, kadangi turėjau šiokių tokių problemų, ir taip…
Aš su pirmais dviems nėštumais naudojau ir nėštumo metu ir po jo dar ilgesnį laiką. Puikiai tiko ir jokių šalutinių požymių ilgesnio naudojimo tikrai nepastebėjau.
Dabar sunaudosiu turimas pradėtas ir pirksiu tada jau Clogin.
Andze7 parašė:
ir aš tą skaičiau, bet daug kur net fb skelbimuose matau, kad moterys po gimdymo po puse flakono paruoda, vis pagalvoju kodel iki galo neisnaudoja. Draugei sakau pa…
As kadangi nenaudoju jokiu prausikliu tai irgi nesunaudojau pamenu visko:)) cia kaip kiekviena pratusi
Andze7 parašė:
ir aš tą skaičiau, bet daug kur net fb skelbimuose matau, kad moterys po gimdymo po puse flakono paruoda, vis pagalvoju kodel iki galo neisnaudoja. Draugei sakau pa…
Naudokite tiek kiek jums geriausiai. Kiekvieno žmogaus individualus įprotis higienos ;) svarbu kreipti dėmesį įnprausiklių ph , kad atitiktų kūno zonų ph, nes mikroflora pažeidžia ne antiseptikas , o ph disbalansas
E.lina parašė:
As nemanau, kad sunku praziopsot nestumaJei yra mazesnis vaikas, tai ir del zindymo gali but sutrikes ciklas, del streso buna menesines dingsta, buna pks ar kit…
Būtent taip ir buvo. Realiai ne iki 16sav, nes 16sav pakliuvau pas daktarę atlaikus virš mėnesio eilę patekti, tai realiai suzinojau 12sav maždaug
Jokio pykinimo, nieko nebuvo. O tarp kitko judesijs pradejau jausti tik 19savaitę, kai jau seniai žinojau apie nėštumą
Rere parašė:
Būtent taip ir buvo. Realiai ne iki 16sav, nes 16sav pakliuvau pas daktarę atlaikus virš mėnesio eilę patekti, tai realiai suzinojau 12sav maždaug![]()
Na aš galėčiau paantrinti irgi, kad įmanoma, nes pati "prašokau" pirmąjį semestrą. Nuėjau galvodama, kad nėštumo pradžia, o man sako, čia jau 11 sav. 😀🙈
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai