Zyluttė parašė:
Man siūlė, nes skersinė padėtis. Apsiklausiau daug gydytojų: pasidalinę 50/50 (vyresni - sukt, jaunesni- tik uz cp). Pati irgi esu uz cp. Net nesvarstau apsukimo, n…
Aciu uz pasidalinima
Zyluttė parašė:
Man siūlė, nes skersinė padėtis. Apsiklausiau daug gydytojų: pasidalinę 50/50 (vyresni - sukt, jaunesni- tik uz cp). Pati irgi esu uz cp. Net nesvarstau apsukimo, n…
Aciu uz pasidalinima
Zyluttė parašė:
Manau tai labiau jūsų baimės, nepagrįstos. Visiškai paprasta procedūra. Jokio ekscorcizmo. Neįsivaizduoju, kaip nepabandžius galima rinktis CPO..
Zyluttė parašė:
Mamos, gelbėkit: hemorojus!!! 😱 Is pradziu jau 3 sav. Uzkietejo viduriai: ir kiviai, ir slyvos, ir čia, ir linų seklos, ir pasukos ir burokeliai viskas isbandyta. S…
Pas mane su viduriais problemų nėra, bet jau kurį laiką yra atsiradęs mazgelis. Ginekologė sakė naudoti arba Procto Glyvenol, arba Posterisan zvakutes. Sunaudojau beveik 10 žvakučių, niekas nepasikeitė 🤷♀️ naudojau ir tepaliuką Presto gel - kaip buvo taip yra tas mazgelis. 😕 tai nežinau ką patarti. Matyt po gimdymo dings, kai nebus spaudimo į apačią.
Danieled parašė:
Sveikos gal kas susidūrėte su didesniu vandenų kiekiu? Šiandien buvau klinikose turiu GD valdomas dieta, normų neviršiju, bet gal vistiek kažkas ne taip, kad vanden…
Man su pirmu buvo vandenų daugiau nei norma. Nors GD neturėjau. Tai tik sakė,kad neleis pernešioti vaiko. Bet gimė vistiek 40+5 dienos. Vizitas skatinimui turėjo būti dar po poros dienų
emillle parašė:
Sveikos, kokius užkandžius planuojate dėtis į ligoninę? Apskritai gal patartumėt ką dar įsidėti, kas neparašyta tuose gimdyvės kraiteliuose?🫢
Į pačia gimdyklą tai vandens buteliukas su sportiniu kamšteliu,kad būtų patogu gerti atsigulus 🙂 corny batonėliai,riešutai. Ir jei bus po ranka važiuojant vaisių 🙂
O į pačia palatą kavos įsidėjau,nes nebūna tikrai, druskos 😁
O daugiau kažko iš parduotuvės jau ten vietoj vyras nupirks. Nes vakarienė pamenu gan anksti būdavo, tai dar norėdavosi kažko užvalgyt 😊
Zyluttė parašė:
Mamos, gelbėkit: hemorojus!!! 😱 Is pradziu jau 3 sav. Uzkietejo viduriai: ir kiviai, ir slyvos, ir čia, ir linų seklos, ir pasukos ir burokeliai viskas isbandyta. S…
Labas. Posterisan tepaliukas. Bet ne FORTE, o paprastas posterisan. Man padejo, kuriam laikui. Nutraukiau tept, ir vel atsirado hemorojus. Bet kol naudojau - padejo
Skaiste1234 parašė:
Į pačia gimdyklą tai vandens buteliukas su sportiniu kamšteliu,kad būtų patogu gerti atsigulus 🙂 corny batonėliai,riešutai. Ir jei bus po ranka važiuojant vaisių 🙂
…
Man gimdykloje valgyti isvis net neleido 😀
Zyluttė parašė:
Man padėjo cantienica mankštos ir tiesiog vaikščiojimas ir judėjimas per dieną (namuose tvarkymasis irgi judesys 😅). Kuo daugiau sėdžiu - tuo blogiau būdavo. Balkšvųjų gysločių luobelės 30 min. prieš valgį padėdavo suminkštinti išmatas. Tik su jomis reikia daugiau vandens gerti, jos jį sugeria ☺️
Suninthesea parašė:
Man gimdykloje valgyti isvis net neleido 😀
Man irgi... ir buvau 26 valandas... o vėmiau skrandžio sultimis...tai spėkit, dar sugebėjo gydytojas pareplikuoti, kad ką, dar ji valgė?.. tada kažkuri seselė ar kažkas iš tų 5 asmenų pasakė, kad ne, gydytojau, ji čia skrandžio sultimis vemia, nevalgiusi tikrai. 🙈😁
Tai nežinau, nebent dabar kažkas pasikeitė. 🤭
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai