moreamore parašė:
Sveikinimai, visas su daugiavaisiu neštumu siunčia ☺️
O kaip jūsų savijatos ,nes aš nei jėgų,nei noro,pykina baisiausiai😔
moreamore parašė:
Sveikinimai, visas su daugiavaisiu neštumu siunčia ☺️
Laukinegele109 parašė:
Man šiandien pirma kart prašviesėjo akyse, vakar pirmą kart gamint galėjau kažką, šian vėl gaminsiunes iki 11 sav kasdienybė buvo gulėjimas be jėgų, žiaugčiojima…
Man taip pat,laukiu dienos kada galbūt bus geriau😊
RenateleP parašė:
Baigėsi 12 savaitę beveik visi blogumai, dabar likę tik reti pykinimai nuo kvapų kokių. Daugiau kaip ir viskas gerai, tik pilvas didėja sparčiai, tao nugara jau jaučiasi
moreamore parašė:
Baigėsi 12 savaitę beveik visi blogumai, dabar likę tik reti pykinimai nuo kvapų kokių. Daugiau kaip ir viskas gerai, tik pilvas didėja sparčiai, tao nugara jau jau…
O kaip su pilvo tempimais? Man desini sona skauda,bet ginekologe nieko blogo nemato sako kad viskas gerai,turi praeiti ?
RenateleP parašė:
O kaip su pilvo tempimais? Man desini sona skauda,bet ginekologe nieko blogo nemato sako kad viskas gerai,turi praeiti ?
Man apie 5 sav. irgi maudeno labiau dešiniame šone, bet ginekologė nuramino, kad plečiasi raiščiai, auga gimda (o auga viskas tikrai sparčiai 😅). Dabar 9 sav. ir būna patempia, būna pamaudena, bet, manau, natūralus procesas, nes kūne labai daug pokyčių 🙂
dobilėlis7 parašė:
Įdomu, kas jau su didesniais pilvukais - kada jums pūptelėjo 🍈? Nes pas mane netikėtai tarp 8-9 sav. taip netikėtai padidėjo ir nebesusitraukė 😁
Išlindo nuo 9 sav panasiai, dabar jau galvoja daug kas kad esu labai įpusėjus nestuma
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai