Lalunta parašė:
O jūs skiepysitės/skiepijotės nuo kokliušo? Internete rašo vos ne privaloma, mano daktarė nesiųlo, sako nereikia.
Pirmadienį eisiu skiepytis. 🙂
Lalunta parašė:
O jūs skiepysitės/skiepijotės nuo kokliušo? Internete rašo vos ne privaloma, mano daktarė nesiųlo, sako nereikia.
Pirmadienį eisiu skiepytis. 🙂
Lalunta parašė:
Skiepysiuosi.
Lalunta parašė:
Dar perskaičiau, kad tai yra trivalentis skiepas apsaugo ir nuo difterijos bei stabligės. O mane nuo stabligės skiepijo prieš 5 metus kai susižalojau, tai taip išei…
Nemanau, skiepas kartojamas kiekvieno nėštumo metu - skiepytis ne dėl savęs gaunasi, o kad sukurti leliukui imunitetą, tai tas prieš 1-2-3-5 metus negalioja. Aš eisiu už 2 sav skiepo, vyras irgi. Vėliau spalį dar gripo ir covid, bandysim atsilaikyt šį sezoną stipriau
Gimus kūdikiui ar leisite vyresnius vaikus į darželį, ar galvojate daryti kokią pertrauką, kaip saugositės nuo ligų parneštų iš darželių? Mano vaikui bus 3 metai darželyje, paprastai serga labai lengvai, tik sloga, bent per du sezonus taip buvo. Tai planuojame pertraukos nedaryti, tiesiog laikytis įprasto ritmo. Gydytojos pataria, jei įmanoma, daryti pertrauką, kad apsaugoti kūdikį nuo rimtų ligų.
dovilicka parašė:
Gimus kūdikiui ar leisite vyresnius vaikus į darželį, ar galvojate daryti kokią pertrauką, kaip saugositės nuo ligų parneštų iš darželių? Mano vaikui bus 3 metai da…
Pas mus ligų buvo labai daug, tik paskutiniais metais, kaip ir pas jus, tik slogos (vaikui dabar keturi, darželį lanke 3 metus) tačiau pertrauką planuojame daryti, visgi pats ligų bumas lapkritį bus, manau, kad į darželį išeis tik sausį
dovilicka parašė:
Gimus kūdikiui ar leisite vyresnius vaikus į darželį, ar galvojate daryti kokią pertrauką, kaip saugositės nuo ligų parneštų iš darželių? Mano vaikui bus 3 metai da…
As dicki leidau i darzeli kaip iprasta. Bet pas mane jis nebuvo sergantis vaikas, sirgdavo karta i metus. Tai kai dukrai buvo 8 men vejaraupius parnese, daugiau nepasakyciau, kad kazko labai uzneses buvo.
Dabar abu i mokyklas tai nori nenori eis
dovilicka parašė:
Mano abu nuo rugsėjo pradeda eiti į darželį. Planuojam gimus kūdikiui kokias dvi savaites neleisti kol visi įsivažiuosim į ritmą. O daugiau eis kaip visada.🙂
dovilicka parašė:
Dukrai bus jau treti metai, kaip lanko darželį. Darysime pertrauką lapkritį tai tikrai, dėl gruodžio dar svarstau.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai