sun1234 parašė:
Kas maitinate krūtimi, ar geriat kavą? Aš dar nemėginau, bet dažnai pasvajoju 😀🥹 bijau, kad dukryte stačiom akim bus ir nemiegos 😀
As tai viena puodeli igeriu
sun1234 parašė:
Kas maitinate krūtimi, ar geriat kavą? Aš dar nemėginau, bet dažnai pasvajoju 😀🥹 bijau, kad dukryte stačiom akim bus ir nemiegos 😀
As tai viena puodeli igeriu
sun1234 parašė:
Aš geriu, bet tik su pusryčiais vieną puodelį du pienu, tiksliau latte. Nepastebėjau pokyčių.😊
Mystery parašė:
O kaip Jums su dienos ritmu, mes nueinam miegot 2-3 val. ir jau lipam iš lovos 12-13 val. (neskaitant naktinių maitinimų). Dar kas nors taip gyvena?
O kiek kartu nakty kelias dar ?
Mystery parašė:
O kaip Jums su dienos ritmu, mes nueinam miegot 2-3 val. ir jau lipam iš lovos 12-13 val. (neskaitant naktinių maitinimų). Dar kas nors taip gyvena?
Mes jau sioki toki pasigavom. 22 pradedam ruostis nakties miegui, issimaudom ar tik apsiprausiam, kokia 11-12 uzmiega. Tada atsikelia 3-4, poto apie 7. O 10 kai atsikelia pamaitinu ji dar pasnaudzia o as jau kylu
Mystery parašė:
Reiks ir man rytais pradėti gerti, tas rytas - 12val, biski viskas pasistūmė, bet dzin, kaip i darbą nereikia, tik nepatinka, kad temsta daug greičiau tada, diena sutrumpėja 😀 Mes miegot rinam apie 1 val. nakties su visais pasipimais ir pamaitinimais. Keliam nakti pora syk pavalgyt ir pampi pasikeisti, keliam kazkur apie 11 val., pamaitinu, kiek pabudrauja, einam i lauka, uzmiega gana ilgai, vakare kiek pabudrauja ir vel miega. Pabudus daznai irzlloka buna, tai vis papa reikia kisti, kad nusiramintu 😀 stengiames nepamirsti ant pilvuko paguleti, kad stiprintu galvyte it kitus raumenis ☺️
Wow kaip fainai čia jums kai kurioms, kad naktį tik porą kartų maitinat, baltas pavydas...
pas mus tokia situacija - dienom pavalgo ir ramiai miega po porą valandų, o naktį prasideda puota, kartais pora valandų maitinimo non stop būna.. arba pusvalandį-valandą pamiega ir vėl zirzia, prašo valgyt. Dar pampius tam tarpe keist. Jei per naktį būna pora tarpų po porą valandų miego, tai jau jaučiuosi happy. Aišku, kažkuriuo metu tiesiog pradedu jau pati užsnūsti maitindama.
Žodžiu, labai laukiu, kol nebemaišys dienos su naktim... 🫣
Vyde parašė:
O kiek kartu nakty kelias dar ?
Du kartus kokius, apie 3-4, tada 6-7, po to 9-10, ir 12-13 kartu kylam. Aišku būna kabo ant papo valandą. 🙈
sun1234 parašė:
Reiks ir man rytais pradėti gerti, tas rytas - 12val, biski viskas pasistūmė, bet dzin, kaip i darbą nereikia, tik nepatinka, kad temsta daug greičiau tada, diena s…
O kiek laiko būnat lauke, miegat?
Nėra grafiko. Nežinau ar jis gali būt taip anksti, nes valgo kas 3-4 valandas. Jei valgytų visad tuo pat metu lygiai kas 3 valandas, tada butų galima galvoti apie grafiką 😀 o dabar tai įvairovė ir tiek. Neapsikraunu, kai bus laikas bus ir grafikas 😀 svarbu dukra nepametė grafiko ir mes su vyru jau turim savąjį. Kad 4 valandą ryto aš perrimu ponaitį, o jis toliau eina miegoti nepertraukiamai su dukra iki 9-10 val ryto. Aš miegu nuo 22-23 val iki 4 val ryto.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai