Gadi parašė:
Nežinau kaip kitoms, bet man ryte jis visada būna šiek tiek mažesnis (kompaktiškesnis), nei vakare. Aš kažkaip tai susiedavau su maisto apdirbimu per naktį, nuo to …
Taip jauciu judesiukus
tiek vakar tiek siandien
Gadi parašė:
Nežinau kaip kitoms, bet man ryte jis visada būna šiek tiek mažesnis (kompaktiškesnis), nei vakare. Aš kažkaip tai susiedavau su maisto apdirbimu per naktį, nuo to …
Taip jauciu judesiukus
tiek vakar tiek siandien
O man buna dienų kai nejaučiu judesių atrodo visai arba labai silpnai bet daktarytė sakė nekišt į galvą nesąmonių nes placenta prieky dėl to taip būna , tiesiog keista kai atrodo buvo jaučiau taip lyg išlys per pilvą paty ant kiek stipriai jutau o dabar kartais tik pajaučiu bet labai labai retai
Braškeee parašė:
O man buna dienų kai nejaučiu judesių atrodo visai arba labai silpnai bet daktarytė sakė nekišt į galvą nesąmonių nes placenta prieky dėl to taip būna , tiesiog kei…
Na man tai, kad nori lauk išlysti tai tik kokią savaitę pasijuto, iki tol švelniai judėdavo . Mano placenta nugaroje.
Lindi parašė:
Sveikos ar normalu, kad gali pilvas sumazet?
kazkaip siandien ryte jis daug
Man buvo panikos prieš savaitę. Ryte atsikelus pastebėjau jog pilvas vizualiai pasitraukęs. Tai nieko nelaukdama puoliau skambinti savo gydytojai. Na ji tikrai patikino jog pilvas pasitraukęs. Bet ji tame nieko blogo nematė. Paklausem sirdutes, judesiuku, virkstele pažiūrėjo. Viskas normos ribose. Nurimau ir toliau augam 🤰❤️
Kunarckrs parašė:
Sveikos, šiai dienai priaugus 7/9 kg manau normaliai , bet tik suejo 27 savaite prasidejo naktinis vemimas , sukyla rūgštis ir išvemiu viska ka valgiau 😔 ar tra kam…
Nea 😏
Kunarckrs parašė:
Sveikos, šiai dienai priaugus 7/9 kg manau normaliai , bet tik suejo 27 savaite prasidejo naktinis vemimas , sukyla rūgštis ir išvemiu viska ka valgiau 😔 ar tra kam…
Man labai prasta situacija su rugstim ir pora tokiu atveju (kada paumejo pavalgius) - pasibaige vemimu :/
RobiB. parašė:
Man labai prasta situacija su rugstim ir pora tokiu atveju (kada paumejo pavalgius) - pasibaige vemimu :/
Man jau 3 naktys taip , atsiguli kyla kyla ir jau begi i wc 😔
Kunarckrs parašė:
Pykino iki kažkur 22 sav., dabar džiaugiuosi, kad pasibaigę jau. Tik va kelis vakarus labai rūgštys pradeda kilti, nu taip labai bjauriai, atrodo, kad atsikosėsiu ta rūgštim
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai