28 sav ir 3 dienos.
Kunarckrs parašė:
Kiek jums savaičiu kaip pagimdet?
28 sav ir 3 dienos.
Kunarckrs parašė:
Kiek jums savaičiu kaip pagimdet?
julija05 parašė:
28 sav ir 3 dienos.
Man dabar 28+ 5 brandina plaučius, kaklelis labai trumpas , užeina vis skausmeliai , duoda tu tablečiu kur po liežuviu ir apramina, ateina kita diena vel tas pats, jums taip buvo?
Bitu parašė:
Na va katik po gyd vizito, tai panele sedi sau ir nenori turbut verstis tai sake dabar bandyti ant keturiu vis pabuti gal pavyks....sveria 1.4kg kita sav i dekreta …
Pas mane irgi dar sėdi, sakė ateit iki 36 sav dar pasitikrint. Bet nieko nesakė būt ant keturių, bet reiks gal pabandyt
Bitu parašė:
Na va katik po gyd vizito, tai panele sedi sau ir nenori turbut verstis tai sake dabar bandyti ant keturiu vis pabuti gal pavyks....sveria 1.4kg kita sav i dekreta …
Aš echo buvau lapkričio gale, tada skersai buvo. Vakar pas akušerę buvau, matavo gimdos dugną ir pan., tai iš pačiupinėjimo sakė, kad vaikas galvytę žemyn, na bet negali manau tiksliai nustatyti tik iš apčiuopos
Kunarckrs parašė:
Man jau suejo 29 sav, guliu ligonineje del prieslaikinio , tai mazyle jau apsivertus, nuo kiek savaičiu galva turetu but zemyn?
Man paskutinio vizito metu, sakė, kad jau galva žemyn, bet sako dar gali keistis, nes vietos turi. Bet galutinai apsiversti turi ne vėliau nei iki 36sav
Kunarckrs parašė:
Man jau suejo 29 sav, guliu ligonineje del prieslaikinio , tai mazyle jau apsivertus, nuo kiek savaičiu galva turetu but zemyn?
O kas nutiko kad paguldė kokie simptomai
9920916 parašė:
O kas nutiko kad paguldė kokie simptomai
Buvo sutrumpejes kaklelis iki 14 mm ir atsidares kažkoks piltuvelis kur paprastai buna jis pries gimdyma, aisku susitraukinejanti gimta tai atvyku i KMUK
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai