Kamillija parašė:
Taip, bet per visa nestuma tikie skaiciai:
Kūdikis – ~3–4 kg
Keista interpretacija, kad iki 20 savaitės niekas neauga. Priaugti tik 1 kg iki to laiko labiau išimtis nei norma.
Kamillija parašė:
Taip, bet per visa nestuma tikie skaiciai:
Kūdikis – ~3–4 kg
Keista interpretacija, kad iki 20 savaitės niekas neauga. Priaugti tik 1 kg iki to laiko labiau išimtis nei norma.
Wider parašė:
Ar as sakiau, kad neauga?;) as parasiau, kad pats augimas prasideda po 20sav. Skysciu kaupimasis jau atskira tema. Ir tu neitakosi to.
Kamillija parašė:
Ar as sakiau, kad neauga?;) as parasiau, kad pats augimas prasideda po 20sav. Skysciu kaupimasis jau atskira tema. Ir tu neitakosi to.
Manau šia temą verta nustumti į šona,nes čia greitai gali kilt audra. Apibendrinant viską galiu pasakyt tik tiek visos skirtingai priaugimėsim to svorio kas nuo skysčių kaupimosi,kas nuo riebaliuko atsargų. Savo svorio dadės ir vaisiaus visa komplektacija. Viskas čia gerai su tuo. Pvz. Akivaizdžiai pas mane ant šonų dedasi riebaliukų sluoksnis,bet taip ir turi būti ir jie kaupsis visur nori nenori. Vienom daigiau kitom mažiau. Kur norma, kur ne norma čia jau gyditojom spręst ne mums.
Joo..baisu kas per meška būsiu nėštumo gale 😬 taip jau gavosi, kad po pastarojo gimdymo niekaip nesusitvarkiau svorio, galbūt dėl nuolatinio miego trūkumo, kuris vis dar yra.. Tai nors kol kas priaugau tik 3 kg, bet dabar sveriu tiek, kiek antram nėštume prieš gimdymą 😥 iš tikrųjų iki 3 trimestro svoris auga mažai, o paskui nesuprasi.. Blem, atrodo valgai nedaug, skrandis užspaustas, na tik tiek kad ir beveik nejudi.. Bet vos ne kilas per savaitę užsideda. Tikiuosi labai, kad šįkart to nebus 🙏
Wider parašė:
Joo..baisu kas per meška būsiu nėštumo gale 😬 taip jau gavosi, kad po pastarojo gimdymo niekaip nesusitvarkiau svorio, galbūt dėl nuolatinio miego trūkumo, kuris vi…
Aš su pirmu nėštumu 24kg priaugau,su antru 15kg, trečias tik 12kg. Dabar bus matyt kas dėsis.
joo, matosi jau bręsta čia konfliktas, juokauju
jei bus daug to antsvorio numesim
susijungsim į metančiųjų grupę ir palaikysim viena kitą
kelsim rezultatus
aš kažkaip nepergyvenu visai dėl svorio..
mano vyras užsiaugina iki 100 ir paskui susiima ir numeta per kelis mėn iki 80, jau porą kart taip. tai kai yra valios ir jei yra galimybės viskas paprasta
svarbiausia būtų vaikai sveiki
plius dėl svorio nekritimo po gimdymo girdejau gali būti kalta skydliaukė, nes neštumas ir gimdymas labai išreguliuoja hormonus
Burbuu parašė:
Mano vyras del svorio labai priekabus, tik as pati nesusiemiau. Po gimdymo like dar geri 10 kg . Kadangi esu saldumynu maniake, tai bijau galvot kas db bus.. cia ma…
Sakoma saldumynu nėštumo metu norisi kai geležies trūkumas. Aš po truputi pradėjau kimšti taip pat saldžiai. Tai yra makalynė dabar pas mane. Sakykim pavalgiau saldžiai ten kokie blyneliai su uogienė. Nepraeina nei poros minučių jau ieškau ką suriau užvalgyt dar po kelių min reik desertuko. Na žodžiu nesamonė su mityba totali pas mane.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai