Lūšiukė parašė:
Mums sutvarke Beda tokia
Tik galėtų su visais tais kiautais suvalgyti
o tai vistiek tie "namukai" matysis
per kiek laiko išnaikino?
Lūšiukė parašė:
Mums sutvarke Beda tokia
Tik galėtų su visais tais kiautais suvalgyti
o tai vistiek tie "namukai" matysis
M.Jur. parašė:
Tik galėtų su visais tais kiautais suvalgytio tai vistiek tie "namukai" matysis
Greit isnaikino, kiautukai pamazu pranyko.
Lūšiukė parašė:
Greit isnaikino, kiautukai pamazu pranyko.
Laukiu tos dienos, kai ju nebematysiu
M.Jur. parašė:
Laukiu tos dienos, kai ju nebematysiu![]()
Pirmiausia sumažinkit šėrimą ir nebematysit jų šiaip labai sunku ką komentuoti kai nematai kas per sraigės
jele25kr parašė:
Nu va,o as dar dvieju norejau nusipirkti,lb grazios helenos man![]()
Gal kuri primins kas cia per zuvytes pas mane,pamirsau![]()
Tos didelės sraigės vadinasi Ampuliarijos. Jos jei veisiasi, tai gana nemažais kiekiais
Bet tą kiekį labai lengvai galima kontroliuoti ;) O ir dauginasi pas ne betką. Jos daugintis lipa į sausumą. Jei akvariumas be dangčio, tai išlipusios dažnai nukrenta ant žemės ir žūna. Jei su dangčiu, ant jo padeda kiaušinių kokoną. Tas kokonas po truputi sukietėja ir po kelių savaičių išsirita kelios dešimtys ar net šimtas sraigiukų. Jei sraigiukų "papildymo" savo akvariume nenorite, tai tiesiog pamačiusi tokį "kokoną", nuimkit ir išmeskit.
M.Jur. parašė:
Laukiu tos dienos, kai ju nebematysiu![]()
Pas mane buvo laaabai daug t sraigiu jos tokios pailgos.tai pirkom du klaunus tai viska jie sutvarkė labai greitai
Saulės pūkas parašė:
Tos didelės sraigės vadinasi Ampuliarijos. Jos jei veisiasi, tai gana nemažais kiekiaisBet tą kiekį labai lengvai galima kontroliuoti ;) O ir dauginasi pas ne b…
Va,reijes pastebeti jas,arba bus proga nusipirkti klouna
Musu toks akvariumas,islipti joms nera sansu

Sakykit,o kiek gali but zuvyciu 46l akvariune?
Turim 1 pecilija,9 molinezijas,4 neonai,4 samukai,2 sraiges
jele25kr parašė:
Va,reijes pastebeti jas,arba bus proga nusipirkti klouna![]()
Musu toks akvariumas,islipti joms nera sansu![]()
Kai toks dangtis, tai neįmanoma nepastebėti to kokono. Jis tikrai nemažas būna. Gali siekti net 5 cm ilgio. O ir jos tikrai ne pas kiekvieną veisiasi. Aš akvariumus turiu kokius 10 metų, bet per juos tik vienais metais jos kaip pamišusios dėjo kokonus.
Tokiam akvariukui žuvų tikrai jau pakankamai turite ;) Šiaip skaičiuojasi 1 cm (žuvies ilgio)=1 litras. Tik asmeniškai aš jūsų vietoje pasisodinčiau gyvų augalų, įsidėčiau medžių šaknų. Tik kriauklių nedėkit, nes labai kietina vandenį
liniuxs78 parašė:
Pirmiausia sumažinkit šėrimą ir nebematysit jų šiaip labai sunku ką komentuoti kai nematai kas per sraigės
Seromas sumazintas, dažniausiai duodu tas kirmelytes, tad jos tikrai nelieka ant dugno, nes zuvys visas suvalgo
liniuxs78 parašė:
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai