San-drute parašė:
Tai pirma karta kai skaudejo sako gerk sakau o jeigu as atwaziuosiu ar priimsit patikrinsit sako ne isgerk pirma
Negerciau net, nuvaziavus sakyciau isgeriau ir nepadejo ir idomu ka tada sakytu...
San-drute parašė:
Tai pirma karta kai skaudejo sako gerk sakau o jeigu as atwaziuosiu ar priimsit patikrinsit sako ne isgerk pirma
Negerciau net, nuvaziavus sakyciau isgeriau ir nepadejo ir idomu ka tada sakytu...
Eveliuuukas parašė:
Tai taip ir dariau bet pralaukiau 5 h kol patikrino tai as ten prasikeikiau ir apsiwerkiau sakau blyn o jeigu kazkas rimto nu bet tfu tfu tfu kiek tikrino wiskas gerai bet skausmas wa wel uzeina as ziuriu kai nuwaziuoju i ligonine patikrina tada kokias 2 3 saw neskauda tada wel uzeina
San-drute parašė:
Ne nu siaip nera blogai swarbu yra waistas kuri galima nesciai gerti bet kai jie neapziureja per tel sako iskart gerk tai biski keistai skamba kai net nezino kas yr…
Mano nuomone tokia: jei jau konsultuojiesi telefonu, tai buk pasiruosus sulaukt ir gydimo nurodymu. Man isvis juoka kelia tas ju konsultavimad telefonu. Niekada net nebuvau sugalvojus jiems pasiskambint
visada kas benutiktu einu pas gp emergency appointment arba i ligonines emergency vaziuojam. Vakar vaikui akys uzpuliavo ryte dar nieko, bet dienos begi pradejo prastet, kadangi gp appointmentai emergency tik 8am arba 2.30pm, tai as apie trecia val sugalvojau, kad nieko nebus reik pasirodyt gydytojui ir nuvaziavau i ligonines emergency, ten receptione pradejo man aiskint, kad tokiu atveju turiu kreiptis i gp ir t.t as jam paaiskinau apie emergency sistema poliklinikoj, o jis man sako,, tai reikejo palaukt rytojaus, tai ad jam sakau sorry, bet kai tavo vaikai sirgs galesi laukt ko tik nori ir pasakiau, kad puikiai suprantu visa sistema, taciau, kai serga mano vaikas nesiruosiu nieko laukt. O tuo labiau konsultuotis telefonu.
Eveliuuukas parašė:
Nu juk rase juokaudama ji ir poto juk parase, kad juokauja kodel dabar reikia sitaip prikibtiParacetamolis vaistas, bet asmeniskai man jis nestumo metu nepadeda…
Nieko as neprikibau, parasiau tarp kitko, jeigu ka
Diamond- parašė:
Mano nuomone tokia: jei jau konsultuojiesi telefonu, tai buk pasiruosus sulaukt ir gydimo nurodymu. Man isvis juoka kelia tas ju konsultavimad telefonu. Niekada net…
Man midwife sake skambinti jei ka ten kazkokiu nr triage kazkas tokio tai wat pasiskambinau o wat kai nuwaziuoji kur nescias priima tai sako o jus skambinot ar susitaret ir pan
San-drute parašė:
Tai taip ir dariau bet pralaukiau 5 h kol patikrino tai as ten prasikeikiau ir apsiwerkiau sakau blyn o jeigu kazkas rimto nu bet tfu tfu tfu kiek tikrino wiskas ge…
Na manau as irgi nerimauciau tavo vietoje, nezinau net ka pasakyt nes nei daktare esu nei kas ,kad nusimanyciau
Diamond- parašė:
Nieko as neprikibau, parasiau tarp kitko, jeigu ka![]()
Na tau atrodo, kad tarpkitko o pvz man akivaizdziai pasirode, kad norejai priskabinti ir nezinia ka irodyti, kad paracetamolis yra gerai, bet cia kiekvieno nuomone skirtinga ir kiekvenas savaip supranta.
Eveliuuukas parašė:
Na manau as irgi nerimauciau tavo vietoje, nezinau net ka pasakyt nes nei daktare esu nei kas ,kad nusimanyciau![]()
Tai wat zn daktarai sako wiskas ok ,o skauda ,pasiskaitai nete tai issigasti susinerwuoji nes prirasyta wisokiu baisybiu
San-drute parašė:
Man midwife sake skambinti jei ka ten kazkokiu nr triage kazkas tokio tai wat pasiskambinau o wat kai nuwaziuoji kur nescias priima tai sako o jus skambinot ar susi…
Na man sake irgi skambntis o pasiskambinus jai nieko nepasakys kas padetu nuvykti, bet gal cia del to, kad man jau pats galas
San-drute parašė:
Tai wat zn daktarai sako wiskas ok ,o skauda ,pasiskaitai nete tai issigasti susinerwuoji nes prirasyta wisokiu baisybiu
Na mano nuomone maziau internete irgi skaitinekis , nes kiekvieno zmogaus organizmas i viska vis kitaip reguoja o internete prisiskaicius tik ligu sau prisivaryt gali
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai