2011.10.17 09:46 (prieš 14 m.)
Labas rytas mamytes, as vakar isvis nusirasiau neatsisveikinusi... nuejau dar i vonia, o paskui jau tiesiai i lova, kompa vyras isjunge, ir jau nebejungiau... LABAS RYTAS
vakar cirke buvo samgu, bet ten daugiau buvo akrobatinis, nebuvo gyvuniuku nieko
Moscow State Circus ti gyuliuku ir nebuvo...
Apie vaiku palikima pas senelius.... visas jus suprantu... man jei ne vyras, kuris visas vasaras praleides kaime, tai kazin ar tiek ilgai buciau palikusi vaika pas senelius. bet dabar dziaugiuosi, kad buvau stipri ir leidau vika pas senelius, nes jam ten tai patinka ir manau, kad ateity nebus problemu su palikimu, jei nuo maziuko bus priprates
beje seneliai gyvena viename mieste, tai vaikas ten tiek pas vienus tiek pas kitus senelius buna
seneliai su savais rupesciais ir darbais, tai pasikeisdami vieni kitims padeda
grazu ziureti kaip dalinasi tiek dziaugsmais tiek rupesteliais
o va pati pas seneliu nesu daugiau kaip pora dienu pasilikusi kaime, nemokejo myleti anuku... o musu net 9 buvo, bet ne vienas neleisdavom vasaru pas seneliu....
Todel nenoriu atimti meiles seneliu is anuko, bei anuko meiles seneliams
matau kaip jie myli ir vaikas myli senelius.... tiek mano, tiek vyro tevelius...
O poilsis tai nerealus...pirmom dienom krito viskas is ranku, nesupratau, kaip as be jo gyvensiu, paskui apsipratau, o dabar jau smagios paskutines dienos , nes ju greit gris...
pasakoja kaip jis parskris, nusiles ir su masina tetis ji vesis namo
ka cia dar perskaiciau... jetaus taip greit pleputes plepat
visoms mamytems grazaus ryto su vaikiukais, o vis dar besilaukiancioms lengvos dieneles
niu kol kas linkiu jums gero ryto... aciu, kad isklauset
isskaitet
tiklsiau pasakus