Miao parašė:
Labanaktis merginos!!!Jau velu pas mus. Gaila, kad neturiu daugiau laiko paplepeti cia.... gerai toks forumas- visos su vienodom patirtim tuo paciu metu...
Saldziu sapneliu, ramios naktelės
Miao parašė:
Labanaktis merginos!!!Jau velu pas mus. Gaila, kad neturiu daugiau laiko paplepeti cia.... gerai toks forumas- visos su vienodom patirtim tuo paciu metu...
Saldziu sapneliu, ramios naktelės
zujkute parašė:
Ahajau pamirsta kazkaip buvo ji vargsiuke nes zaisliuku daug nauju atsirado, parodziau vel, tai maziukas neparode didelio susizavejimo ja
![]()
Gal dar pamėgs Magdute
aš pratinu prie mylimuko irgi jau, bet dar nepripažįsta
jis toks lengvutis, nes bijau visko prisiskaiciusi irgi...
kyccaa parašė:
Gal dar pamėgs Magduteaš pratinu prie mylimuko irgi jau, bet dar nepripažįsta
jis toks lengvutis, nes bijau visko prisiskaiciusi irgi...
Man ir baisoka, turi tokia viena papugele nuo lavinamojo kilimuko, ja ten labiausiai domisi, ji tokia mazyte, barskanti, minksta, gal ji bus
Miao parašė:
As padariau isvada, kad nuo medikes priklauso tu patikrinimu skausmai... kai gimdyt ruosiausi, tai mane ten kiekviena diena vis kita medike ciupinejo... tai koks sk…
Mane tai tas pats gydytojas, vyras, atrodo kad visa ranka ten sugrusdavo
aurikii parašė:
Man rytoj des spirale tai taip bijaugyditoja perspejo kad skaudes, gimdymo nebijojau o dabar kojos dreba
![]()
Girdejau, kad kitos moterys mazdaug valanda pries ta procedura isgeria vaistuku nuo skausmo. Gal isgerk ir tu?
aurikii parašė:
Man rytoj des spirale tai taip bijaugyditoja perspejo kad skaudes, gimdymo nebijojau o dabar kojos dreba
![]()
Tai, kad nieko ten neskauda. Na nebent gal skauda jei lb isitempi, as atsipslsidavau tai visai jokio skausmo, svelniai pakrapste ir baigta, net nustebau, kad viskas jau, nes maniau, kad bus skausmo.
Oho, kiek daug cia visos priraset per diena
mus irgi siunte pas ortopeda, nes rado koju rauksliu asimetrija, itare klubus, bet nepasitvirtino. Uztat rado, kad koju pirstuku sausgysles netvarkoj, reikia dabar masazus daryt ir tokius pleistriukus klijuot..
del apsaugeliu - as neisivaizduoju kaip be ju, nes mano mazius megsta spirtis kojytemis ir ciuozti i virsu, tai jei ne apsaugeles, galvyte isiremtu i virbus
dar kai buvo mazesnis, man patare merliuka uzdet ant galvytes, kad ramiau miegotu. Tai radau visa susisukusi i ta merliuka, aplink galvyte ir veiduka apsivyniojes tas merliukas, tai gyvenime nebededu
o siaip dabar kai pradeda jau zirst ir trint akytes, idedu i lovyte ir palieku viena, tai pats per kelias minutes uzmiega. O nakti valgydamas uzmiega, tai ikeliu mieganti
Lauksmė parašė:
Girdejau, kad kitos moterys mazdaug valanda pries ta procedura isgeria vaistuku nuo skausmo. Gal isgerk ir tu?
Emilly parašė:
Tai, kad nieko ten neskauda. Na nebent gal skauda jei lb isitempi, as atsipslsidavau tai visai jokio skausmo, svelniai pakrapste ir baigta, net nustebau, kad viskas…
na nezinau ar gera mintis isgerti pries
bet gyditoja sake tureti po kokiu vaistu nuo skausmo
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai