Ausriuxa parašė:
O ka manot apie epidura ?! Už ar prieš ?
Aš pirma gimdžiau naturaliai nebuvo labai jau kažkas tokio ,bet kažkaip ši karta g…
As tai uz. Kazkaip dantis taisau su nuskausminimu, tai ir gimdymui ruosiuosi pasinaudot nuskausminimu
Ausriuxa parašė:
Aš pirma gimdžiau naturaliai nebuvo labai jau kažkas tokio ,bet kažkaip ši karta g…
As tai uz. Kazkaip dantis taisau su nuskausminimu, tai ir gimdymui ruosiuosi pasinaudot nuskausminimu
zosiukas parašė:
As tai uz. Kazkaip dantis taisau su nuskausminimu, tai ir gimdymui ruosiuosi pasinaudot nuskausminimu![]()
Ausriuxa parašė:
Is pradziu sakiau kad tikrai ne, bet kuo toliau tuo labiau ysitikinus, kad tikrai imsiu epidiura
Ausriuxa parašė:
Pirma gimdziau naturaliai tai ir antra taip pat. As pries epidura
27vikute parašė:
Pirma gimdziau naturaliai tai ir antra taip pat. As pries epidura
As ir pirma be nuskausminamuju gimdziau , tai bandysiu ir si taip pat, su nugara turiu bedu, nenoriu dar didesniu
MES.3 parašė:
As ir pirma be nuskausminamuju gimdziau , tai bandysiu ir si taip pat, su nugara turiu bedu, nenoriu dar didesniu![]()
Vat del epidiuro ir as abejoju zinoma noreciau bet bijau del nugaros. Tai sakiau pradziai Su gazu pabandysiu o po to Jau bus matyti
Benna parašė:
Vat del epidiuro ir as abejoju zinoma noreciau bet bijau del nugaros. Tai sakiau pradziai Su gazu pabandysiu o po to Jau bus matyti
o tiesa ar ne ,kad turi gimdymo olane pasirasyti ,kad nori epidurinio kitaip niekas neduos ten ...bandysi bandysi sakysi noriu ,o jie ne
tiesa ar ne?
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai