Linute0318 parašė:
O kaip smagu 😊 iskur esate?![]()
Mes esam iš Vara miestelio o jus iš kur?
Linute0318 parašė:
O kaip smagu 😊 iskur esate?![]()
Mes esam iš Vara miestelio o jus iš kur?
Monsera parašė:
Labukas! Kaip čia atliekami šlapimo tyrimai? Ar aš turiu pasirupinti indeliais ir jau iš anksto atsinešti? Niekad neesu dariusi.
Pirma karta kaip nueisite pas barnmorska, jums duos siuntimą pasidaryti kraujo tyrimą savaite ar dvi prieš sekanti vizitą ir taip pat duos indėlį šlapimo priduoti. O paskui, nuo 25 savaites šlapimą tikrina visada prieš vizitą pas barnmorska pas juos labaratorijoje. 😊
Gabija.K parašė:
Pirma karta kaip nueisite pas barnmorska, jums duos siuntimą pasidaryti kraujo tyrimą savaite ar dvi prieš sekanti vizitą ir taip pat duos indėlį šlapimo priduoti. …
Cia priklaiso turbut nuo komunos,kraujo tyrimus man dare vietoj,juokio siuntimo man neduodavo.
Pukotuke parašė:
Cia priklaiso turbut nuo komunos,kraujo tyrimus man dare vietoj,juokio siuntimo man neduodavo.
Ai nu tada gali būti kad nuo komunos priklauso. Nes šiaip ir man jau dabar kraujo tyrimus daro vietoj, bet ta pati pirma reikėjo pasidaryti prieš pat 12sav.
O kada jau reikia registruotis savo poliklinikoje? Kolkas einu pas privačia, norėjau isitikinti ar vietoje, neišlaukiau iki 12sav. Dabar bus antras vizitas, nes neatiktiko savaites pagal mm. ir tada jau planuoju skambintis, kai isitikinsiu kad vystosi.Kada skiria susitikima nuo kurios savaitės?
Monsera parašė:
O kada jau reikia registruotis savo poliklinikoje? Kolkas einu pas privačia, norėjau isitikinti ar vietoje, neišlaukiau iki 12sav. Dabar bus antras vizitas, nes ne…
Kei viskas tvarkoj,registruociausi iskart,neaisku kada laika tures. Jei Kub dsrysi,tai reikia kraujo tyrimo
Monsera parašė:
O kada jau reikia registruotis savo poliklinikoje? Kolkas einu pas privačia, norėjau isitikinti ar vietoje, neišlaukiau iki 12sav. Dabar bus antras vizitas, nes ne…
O kodel pas ja nenori pasilikti? Gali kokia nori MVC rinktis.
Green_Evening parašė:
O kodel pas ja nenori pasilikti? Gali kokia nori MVC rinktis.
Kad aš nežinau ar verta, galbūt užteks ir poliklinikoje. Plius susitaupytu pinigėliai, nes kiekvienas vizitas 10min kolkas 900kr. Dabar norėjau dėl to kad pirmas, buvo neramu. Bet galbūt gausiu labai gera ir valstybinę priežiūra. Kaip supratau iš rašančių tai nei viena nėjo privačiai ir viskas ok. Na, reiks pagalvoti 🤔
Monsera parašė:
Kad aš nežinau ar verta, galbūt užteks ir poliklinikoje. Plius susitaupytu pinigėliai, nes kiekvienas vizitas 10min kolkas 900kr. Dabar norėjau dėl to kad pirmas, b…
Nesciuju prieziura nemokama visose mvc, nesvarbu ar privati ar ne. Kokybe visur manau gera.
Ar yra čia tokiu, kurios po gimdymo iškart važiavo arba bent planuoja važiuot namo su leliuku? Aš buvau nusiteikus pabūt dvi paras, bet po vizito pas gydytoja, susimakalavau
sako aišku jei norėsi galėsi likt, bet čia beveik visos kurios namuos turi vaiku, po gimdymo praėjus 3-6 valandom važiuoja namo
ir mastau dabar, ar nebaisu su tokiu maziuku iškart i namus vaziuot, kaip su gimdyvės ir kūdikio apžiūrom? Nes su pirmaja pamenu ėjo ir ėjo jie ten manes ir vaiko žiūrėt, nors gimdymas buvo sklandus
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai