flavuss parašė:
Keli mano darbeliai![]()
čia jau labausiai pagyvenę šitie:
o jau darbeliu nuostabumas, o jau kaip graziai suskilinejo... wau wau wau!!!! jau jums tikrai kuklintis nereikia
nuostabu!!!
flavuss parašė:
Keli mano darbeliai![]()
čia jau labausiai pagyvenę šitie:
o jau darbeliu nuostabumas, o jau kaip graziai suskilinejo... wau wau wau!!!! jau jums tikrai kuklintis nereikia
nuostabu!!!
flavuss parašė:
Sakykite, o kokio storio paveiksliukas turi likti po transfer glaze naudojimo? Aš pabandžiau nuimti, bet storoka nuotrauka likoKažką ne taip dariau, ar čia …
tikiuosi suprantant rusu
aliesik parašė:
tikiuosi suprantant rusuhttps://www.youtube.com/watch?v=91F_whZ7Yuc
![]()
ačiū, daugmaž suprantu
Bet man vistiek neaišku - nu ten tiek popieriaus ant nuotraukos...man niekaip nebūtų pirštais nusikrapštę, kaip jai... pas mane ant buteliuko parašyta 20 min laikyti vandenyje, aš gal dar keliom minutėm ilgiau palaikiau ir vis tiek kažkas ne taip
flavuss parašė:
ačiū, daugmaž suprantu![]()
Bet man vistiek neaišku - nu ten tiek popieriaus ant nuotraukos...man niekaip nebū…
palaikikyt ilgiau
o paskui adatele uzkabinkyt ir nupleskyt popietiaus sluoksni kol liks tik piesinukas, kai kurios dekupazistes nuotraukas laiko ir iki keliu valandu
Labas merginos, uzsukusi buvau senai................ sirgo mano merginos, gulejom ligoninej, daba ras susirgau, galu gale sinusitas
darbai darbeliai be galo grazus
turiu viena klausimuka, reiketu ant kokios lentutes zodzius uzrasyti(ar graviruoti) ta lentute noreciau dekupazo pagalba, kad galetu ant sienos kabinti
reikia uosvienei 70 proga.... ar butu tokiu, kad apsiimtu padaryti iki balandzio 12? jubiliejus ta diena, bet butu geriau ciut anksciau... pamenu Korole buvo darius jaunavedziams jei neklystu
spiliuke parašė:
Labas merginos, uzsukusi buvau senai................ sirgo mano merginos, gulejom ligoninej, daba ras susirgau, galu gale sinusitas![]()
sveika
taip darau jaunavedziams,dabar jau turiu ir ir kitokiu zodziu,parasyk man a/z ko noretum,kas tave domina....
VasareVilte parašė:
Truputį "marginau"
cia ant tikru kiausiniu
labai fainiai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai