Visdarlaukianti parašė:
Pirmą kartą nesėkmingą pastojau per 3 ciklą po visannete, lp+3 mėn visannete, tada planavimas sustojo, o antrą kartą jau sėkmingai iš 4 ciklo, prieš tai apie pusant…
O kiek savaiciu jums buvo kai pabego su pirmu uzkibimu? 🤔
Visdarlaukianti parašė:
Pirmą kartą nesėkmingą pastojau per 3 ciklą po visannete, lp+3 mėn visannete, tada planavimas sustojo, o antrą kartą jau sėkmingai iš 4 ciklo, prieš tai apie pusant…
Muzikante009 parašė:
Pilnos 5 sav, bet jau iškart rytais išskyros buvo vos vos tamsesnės negu normalios, tai laukiau kuom baigsis, o baigėsi visiškai juodu kaip anglis tepimu kelias dienas, po jų gausus kraujavimas gal dvi dienas ir paskui vėl juodas tepimas kelias dienas
dėl asmeninių priežasčių nustojau planuot, tai teko gerti Ammily tabletes, kad nebujuotų endometriozė. Beje, ir aną ir šį kartą kairėj kiaušidėj turėjau cistą, po lp, geriant visannete vėl išaugo ji, tai kas pusę metų ėjau tikrinausi ar neauga labiau ji
Visdarlaukianti parašė:
Pilnos 5 sav, bet jau iškart rytais išskyros buvo vos vos tamsesnės negu normalios, tai laukiau kuom baigsis, o baigėsi visiškai juodu kaip anglis tepimu kelias die…
Kaip gaila... O kame priezastys? Del endo? Ar gal progestino trukumas buvo?
Klausineju, nes pati va ka tik pastojau ir esu 4 sav. Po lp ir 2 men. visannetes. Su 3 st.
Tai dabar vis baimes atsiranda ar viskas bus gerai. 😏🤔
Kita savaite eisiu pas gine pasirodyt.
Muzikante009 parašė:
Kaip gaila... O kame priezastys? Del endo? Ar gal progestino trukumas buvo?
Klausineju, nes pati va ka tik pastojau ir esu 4 sav. Po lp ir 2 men. visannetes. …
Neįsivaizduoju kas negerai buvo, prg pasidariau tik kai jau tepliojo juodai, labai stresavau, hcg dariau du kartus tą savaitę, per dvi dienas paaugęs buvo tik 10 vnt. O antrą, dabartinį nėštumą visiškai atsipalaidavau, galvojau kaip bus taip bus, nuėjau pas ginę kai buvo gal 5+, matė mažą taškiuką. Mano poliklinikoje yra Synlab, tai visdėlto pridaviau vieną kartą kraują, hcg buvo nebeatsimenu, gal kokie 1800, o prg 100, tobulai pagalvojau ir daugiau nebetikrinau
Natūraliai pastojot?
ar kažkas negerai kad neramu?
Visdarlaukianti parašė:
Neįsivaizduoju kas negerai buvo, prg pasidariau tik kai jau tepliojo juodai, labai stresavau, hcg dariau du kartus tą savaitę, per dvi dienas paaugęs buvo tik 10 vn…
Taip naturaliai, visiskai netiketai, nes po visanetes gerimo (2 men) laukiau kol ateis mm po visanetes, jos parejo po 28 dienu. Tai per tą laika kol ju sulaukiau pasirodo cista uzaugo funkcine. Tada gine israse ammily viena cikla pagert, kad ji isnyktu. Na ka, cista po menesio isnyko, bet po kt man mm neatejo, kaip, kad turejo pasirodyti po 3 dienu. Jau turejau gines nurodymu stimuliuotis kai ateis, bet nieko🤔 ai galvoju gal kažkas sutriko kai geriau tas kt. Tai palauksiu sekancio ciklo stimuliacijom. Ir va, nebesulaukiau 😊
Taip ir likau nesupratus, kaip be mm ir ciklo galejau pastoti.
Mano hcg atsakymas buvo pries kelias dienas 160,o progestinas 120🤔
Pirmadienį darysiuos pakartotinai.
Zodziu cia man stebuklas kazkoks 😊
O jau buvau uzsiregistravus konsultacijai del ivf.
Muzikante009 parašė:
Taip naturaliai, visiskai netiketai, nes po visanetes gerimo (2 men) laukiau kol ateis mm po visanetes, jos parejo po 28 dienu. Tai per tą laika kol ju sulaukiau pa…
Labai labai sveikinu
Na va, derinukas Visannete ir po jų Ammily ir man padėjo
Visdarlaukianti parašė:
Labai labai sveikinu![]()
Ačiū labai!! 😊 tikiuosi viskas bus gerai ir issitvirtins ilgam 😍😀
Aha sakau, pradzioj uzslopino kiausides 2 men poto 1 men atsigavo jos, tada vėl su kt uzslopino ir vel atsigavo 😀 matyt sokas buvo 😀
Tiina parašė:
Man nustatyta 4st endo. Kas įdomiausia niekada net nebuciau įtarus, nes jokių skausmų nebūdavo, mm reguliarios. Jei būtų pavykę pastoti, niekada net nebuciau turbūt…
Tai gal del to nepastojate?
Laurute B. parašė:
Tai gal del to nepastojate?![]()
Netik dėlto, endo ir abu nepratekami kiaušintakiai. Prieš mėnesį turėjau laparaskopija, prieš tai pusantrų metų bandėme ir nebuvo neikarto uzkibe. Bandysime ivf 😊
Muzikante009 parašė:
Taip naturaliai, visiskai netiketai, nes po visanetes gerimo (2 men) laukiau kol ateis mm po visanetes, jos parejo po 28 dienu. Tai per tą laika kol ju sulaukiau pa…
O kiek isviso laiko laukete kol pastosite ?
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai