MelyniKalnai parašė:
Iejus i krepseli salia prekes kiekio, bent pas mane appse taip matosi
Tikrai! Niekada neatkreipiau demesio
MelyniKalnai parašė:
Iejus i krepseli salia prekes kiekio, bent pas mane appse taip matosi
Tikrai! Niekada neatkreipiau demesio
Scorpiona parašė:
O tai jei internetu susimokat? Tada jei ko nebūna kreipiatės, kad grąžintų pinigus ar patys atiduoda?![]()
Patys viska perveda per pora dienu
Ir man visada viskas gerai buvo, bet po sio karto tikrai tikrinsiu prekes jas atvezus kurjeriui. Pinigu negrazins, nes ale cia tokia mesa riebesne papuole. Sunervino is tikro. Visda perku mesa ir pati malu arba uzsakau malta, zinoma brangiau gaunas, bet kokybiskiau, o cia blyn idejo kazkokia bjaurybe uz sprandines kaina
Sardinia parašė:
Ir man visada viskas gerai buvo, bet po sio karto tikrai tikrinsiu prekes jas atvezus kurjeriui. Pinigu negrazins, nes ale cia tokia mesa riebesne papuole. Sunervin…
O kokia jus mesa perkat maximos? Sveriama ar fasuota? Man tai labai smirda mesa is maximos, niekada neperku
Liepsa parašė:
O kokia jus mesa perkat maximos? Sveriama ar fasuota? Man tai labai smirda mesa is maximos, niekada neperku![]()
Hm, kiauliena sveriama, kalakutiens ir vistiena fasuota. Siaip visa kita mesa - jautiena ir aviena, o kartais ir vistiena perku pas ukininkus. O kur jus perkat mesa?
Zveriena parupina tetis, kiauliena perku is ukininko, jautiena ir vistiena tenka rinktis is parduotuves... bet jautiena perkam retai, ja "atstoja" zveriena. Tik va vistiena megstam, bet tikrai nemanau, kad ji "sveika". Dukrai karts nuo karto vistiena perkam pas ukininkus. Kiausiniu gaunu is kriksto mamos (pati vistas laiko).
Del mesos, tai ir as ilga laika ja pirkdavau is parduotuviu. Iki kol nepabandziau pirkti turguje, tai skirtumas yra akivaizdus. Pagrinde perkam jautiena, turguje ji buna tokia minkstute ja paruosus, o is parduotuves tik gumine. Triusienos skonis taip pat skiriasi. Na o kiaulienos kazkaip vienu metu nebevalgiau ir ziuriu, kad ir nebesinori jos. Tenka tik pas tevus nuvaziavus valgyti, tai jau ir pastoja skrandukas
o siaip nusiperkam didesni gabala, padalinam i dalis ir i kamera. Man taip labai patogu.
MelyniKalnai parašė:
Bet greiciausiai saskaitoje matesi, kad nerado kelnaiciu ir idejo uzsegamas. Uzsak8nejant net varnelemis galima suzymeti, kada nori pakaitalo, o kada ne. Pvz pirkda…
Sumaišė kas dėjo, nes pakuotės panašios. Aš pati iškraustydama iš maišiukų neatkreipiau dėmesio, ir veždama pas senelius nemačiau, tik kai reikėjo vaikui apmaut pamačiau
Aš visada užsakinėju tik tą prekę ir jokių panašių. Man nėra problemos jei neatveža prekės, nes kitapus gatvės Iki dirba 7-22 val. Tai galiu nubėgt ir nusipirkt. Iš Barboros perku šiaip iš tingumo
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai