simonyte_k parašė:
Panos, dv nusileiskit kuri kuriai ir baikit sita tema. Visiem jau aisku kad abi dauk zinot apie vaistus, bet cia jau i diskusija nepanasu , panasu i "Kuri kuria nug…
nelygis nusileist
simonyte_k parašė:
Panos, dv nusileiskit kuri kuriai ir baikit sita tema. Visiem jau aisku kad abi dauk zinot apie vaistus, bet cia jau i diskusija nepanasu , panasu i "Kuri kuria nug…
nelygis nusileist
simonyte_k parašė:
Aš ne savo žinias noriu įrodyti: puslapiu atgal ji prisistato VAISTININKE ir kitas žmogus džiaugiasi, kad turės pas ką pasikonsultuoti. Tylėti, kai matau, kad kažkas įsivaizduoja esąs Napoleonas, kalba vėjus ir dėl to gali nukentėti patiklūs žmonės, yra socialiai neatsakinga.
Tikrai nepretenduoju į ekspertus ir nesu vaistinkė, bet taip jau sutapo, kad kitoj temoj, iš kurios perkėlė čia, įsivėliau į diskusiją ir teko pasigilinti į šių vaistų temą.
ievka parašė:
astripaprika, siaip normalus daktarai su metronidazoliu maitinti neleidzia..![]()
ievka parašė:
Normaliai.. Lietuva.. Ka as daugiau galiu pasakyt.. Viska pats pirktis turi... Ziauru!
ievka parašė:
UK. Cia ir kojines visiems nemokamos po operacijos ir vaistus supakuoja iduoda i namus veztis..![]()
Kaip blogai toj Lietuvoj, dziugu, kad uzsieny viskas super
ievka parašė:
Kaip keista.. Po operacijos juk turi duoti vaistuku kursa kraujo skystinimui...kurie leidziami i pilva..
Jei viskas ok, kam i save chemija leisti?
vaiduliukke parašė:
Kaip blogai toj Lietuvoj, dziugu, kad uzsieny viskas super![]()
Svarbu, kad yra kam is neturėjimo ka veikti pakomentuoti !
Net nesiruosiu gilintis. Kad Lietuvos sveikatos sistema skurdi, tai jau senai aisku, niekam cia ne naujiena.
Kaip žinia ta chemija ir leidžiasi, kad trombu nebutu. Jai to reikėjo, tai ir klausiu kodel neleido. O kam tamsta kisates tai nezinau
vaiduliukke parašė:
Kaip blogai toj Lietuvoj, dziugu, kad uzsieny viskas super![]()
P.S. Metronidazoli vartojant zindyti nepataria Lietuvoj.
GAMED parašė:
gerbiamoji šmeižike...gali žinutėje man parašyt savo namų adresą,aš tau Farmacininkės diplomo kopiją atsiųsiu ir nustok šmeižt,tai baudžiama pagal įstatymą.…
Kam čia tie namų adresai: įkelk jį tiesiai čia. Aš tavo patarimais nepasikliaučiau, net jei turėtum diplomą, nes tokios klaidos profesionalui nedovanotinos. Kaip ir bendravimo stilius.
emma parašė:
agyte-GAMED, tau viskas su nervais tvarkoje?![]()
ir tas amzinas aukos vaidmuovisi aplinkui blogi, o tu vaikstantis geris :nugr…
Nereiktų tada internetiniuose forumuose sėdėti, jei tokia užgauli.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai