Subtiliai parašė:
Nereiktų tada internetiniuose forumuose sėdėti, jei tokia užgauli.
tikra tiesa
bet net ir begale kartu blokuota, ji visvien cia
Subtiliai parašė:
Nereiktų tada internetiniuose forumuose sėdėti, jei tokia užgauli.
tikra tiesa
bet net ir begale kartu blokuota, ji visvien cia
emma parašė:
tikra tiesabet net ir begale kartu blokuota, ji visvien cia
![]()
Su tokiomis net nebereiktų veltis į dialogą, gal atprastų šitaip elgtis.
Merginos,labas rytas
Nesuprantu,ar cia jus bandos instinktas veikia pult viena panele?Prie ko cia tas zodis "uzgauli"?Jos abidvi puola viena ant kitos irodinedamos tiesas. Nors tos tiesos jau niekam nebeidomios.O jus teisiat tik ta vienitele..
Merginos(kurios pykstasi del vaistu),penktadienio rytas,saulute sviecia,pauksciukai ciulba-nusisypsokit
Pasidziaukit sia diena, patausokit savo,ir jusu isciose besivystancio leliuko nervu lasteles..Na kam jums tie irodynejimai,pykciai nesiliaujami nuo pat ryto...Cia uzdaras ratas... Baikit bartis
simonyte_k parašė:
Merginos,labas rytas![]()
Nesuprantu,ar cia jus bandos instinktas veikia pult viena panele?Prie ko cia tas z…
Tai kad pas mane saulutes ner,lija
agneshka parašė:
Tai kad pas mane saulutes ner,lija![]()
Pas mane irgi
Nu bet vistiek, reik kazkaip kitaip pradet ryta, o ne tokiais,jau bereiksmiais,tapusiais barniais
Peace!!!!
simonyte_k parašė:
Merginos,labas rytas![]()
Nesuprantu,ar cia jus bandos instinktas veikia pult viena panele?Prie ko cia tas z…
šįryt nebent tu čia saulytė
simonyte_k parašė:
Pas mane irgiNu bet vistiek, reik kazkaip kitaip pradet ryta, o ne tokiais,jau bereiksmiais,tapusiais barniais
Peace!!!!
![]()
![]()
pyktis nori,kad meluoji apie saulute
gishqte parašė:
gi yra ir vyrų kuriem patinka šemšiukai![]()
jau vejus snekat
ji tik savo nuomone issake ir tiek
juoduke. parašė:
jau vejus snekatji tik savo nuomone issake ir tiek
nu šakės... čia buvo aplamai pasakyta, o ne kažkam skirta.. atsipeikėkit... jau tikrai net pyktis ima.. tik pasakyk kažką tai pradeda kabinėtis ir konfliktų ieško...
simonyte_k, man asmeniškai čia ne barnis, bet ir ne bereikšmė diskusija. Ateina žmogus pasiskelbia visažiniu, vaistininku. Kažkam tai gali LABAI BRANGIAI kainuoti. Buvau kiek atitrūkus nuo forumo, bet jei gerai pamenu, tai ne pirmas jos sublizgėjimas. Kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad žmogus yra neadekvatus.
Šiuo atveju dėl savęs mažiausiai suku galvą, nes ko jau ko, bet sveikatos klausimų tokiems "ekspertams" tikrai nepatikėsiu. Bet yra patiklesnių, jaunesnių, mažiau patyrusių, kuriems norisi šiuo "beprasmiu barniu" pasakyti: atsirinkite informaciją ir pasikliaukite sveiku protu, o ne mesijais su diplomais, kurių niekas net nematė (jų vertė matyt kitas klausimas).
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai