Silk parašė:
Na koronai nera budinga sloga.tai lyginti sloga su korona man atrodo kvaila
![]()
Man ir taip atrodo!
Silk parašė:
Na koronai nera budinga sloga.tai lyginti sloga su korona man atrodo kvaila
![]()
Man ir taip atrodo!
Daiva.. parašė:
Nebuvo kokios baimes nei pirma kart nei dabar,mat is tokiu žmoniu esu kai nelabai rūpi kas vyksta kitiems kol nelecia tavo šeimos.🙂 Man daugiau atrodo toks dalykas,…
Pagal sirgimu skaičių mūsų regione, mes buvom tie pirmieji, kur židinys sparčiai paplito ir sirgusiųjų buvo daug, mirė senyvo amžiaus žmonės, kurie ir taip jau turėjo gretutinių ligų, kartu su Covid diagnoze.Pacios šeima 100% persirgimų, nes simptomai buvo 100% tie, kurie priskiriami Coronai. Dabar mūsų gyvenvietėje turim ir šalia kaimynus, kurie serga, karantinas baigiasi šią savaitę, ir atokiau gyvenančius gyvenvietės žmones, kurie šiuo metu serga, taip, turi kai kurie temperatūros, galvos skausmas, kaulų laužymas, gydosi namuose ir iš 400 gyventojų nėra nei vienos mirties. Beje, nežinau kaip kitur, pas mus virusas mutavęs (bent jau taip teigiama), dabartinė jo forma yra lengvesnė nei buvusi per pirmą bangą, greičiau užsikrečiama, bet šiek tiek lengviau sergama.
Dėl skurdo, nereikia jau ir 2021 metu laukti, pas mus ši situacija jau dabar matoma😩, bedarbių gretos išaugo, verslininkų smulkiųjų daug užsidarė savo verslus ir t.t.
Iš pažįstamų kurių yra pas mane ne vienas, kam vuvo nustatyta korona, tai buvo arba būtent lengva sloga arba isviso nieko. Va kosulio nebuvo nei vienam, o sloga - buvo... Tai arba testai blogi ir rodo nesąmones arba Lt koronai sloga labai būdinga... 🙂 Na bet neketinu istikro ginčytis, nes matyt daugumai didesnė tiesa kas parašyta, nei tą patyrusių pasakojimai... Tai vat kol visi tikėsimdelfiu ir žiniasklaida, tai vat tol taip ir gyvensim, kaip gyvenam... Cirke, kurio artistais patys savanoriškai ir esame... 😂🐏 Sėkmės
fleur68 parašė:
Na, man nemaišo konspiracijos 😁, nes iš vienos pusės, kažkiek dar kolkas turim teisės ir laisvės, kad galėtume kelti klausimus, mąstyti, o ne tik vien oficialia kry…
Na, visad galima tiesiog leist išmirt visiems silpniems, o stiprūs gyvens kaip gyvenę
Vabaliukas09 parašė:
Knygas skaitau bet kaip sakote skaityt neįdomias aš tokias knygas negaliu skaityt man knyga turi būt įdomi,bet net ir įdomios knygos nuramina,šiap tai senokai skaič…
Aš skaitau įdomias
tik monotoniškas, be aktyvaus veiksmo
neįdomioms knygoms aš neturiu laiko savo gyvenime
Nesakau, kad tokio viruso nėra, gal ir yra, be spec priemonių, laboratorijų ir žinių nepatikrinsim, tai neteigiu, kad jo nėra, bet, kad jis ne toks baisus, kaip čia gasdinama ir burbulas pučoamas tai faktas... Seni žmonės ir nuo gripo epidemijų metu daug mirdavo, taip pat ir jauni turintys gretutinių ligų, bet panikos tokios nieka nekėlė... Tai tuo virusu grynai naudojamasi politiniais ir ekonominiais tikslais, grynai žmonių gasdinimui ir valdymui...
fleur68 parašė:
Pagal sirgimu skaičių mūsų regione, mes buvom tie pirmieji, kur židinys sparčiai paplito ir sirgusiųjų buvo daug, mirė senyvo amžiaus žmonės, kurie ir taip jau turė…
Aš nesidomiu kaip kas nežinau ir neidomu,buna,kad uošvene papasakoja kažka tik tada sužinau. Kol mano šeimos nepalete,o man šeima tai mano vyras,vaikas,mano tevai, mano uošvei antri mano teveliai,mano brolio šeima tai džiaugiuos,kad visi sveiki,taip pat draugai. O visas pasaulys man nerūpi,nepykit as toks žmogiukas.🙂
Šilo_uoga parašė:
Na, visad galima tiesiog leist išmirt visiems silpniems, o stiprūs gyvens kaip gyvenę![]()
Aš apie jokią natūralią atranką nekalbėjau ir nesakiau niekur, kad virusas neegzistuoja ir nereikia daryti nieko☺️.
Daiva.. parašė:
Aš nesidomiu kaip kas nežinau ir neidomu,buna,kad uošvene papasakoja kažka tik tada sužinau. Kol mano šeimos nepalete,o man šeima tai mano vyras,vaikas,mano tevai, …
Nepykstu☺️. Ir niekas neturi teisės prikaišiot jums, kad rūpinatės savo šeima😉.
Šilo_uoga parašė:
Aš skaitau įdomiastik monotoniškas, be aktyvaus veiksmo
neįdomioms knygoms aš neturiu laiko savo gyvenime
![]()
Tai matyt ir užtai užmiegat po 10 minučių, knygos monotoniškos kaltos😁.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai