Domikamo parašė:
Ką padovanoti dukrai 6 metų proga? Galvoju mažą akvariumą ar daug priežiūros reikia?
Kuo mažesnis akva tuo daugiau darbo ir vargo
Domikamo parašė:
Ką padovanoti dukrai 6 metų proga? Galvoju mažą akvariumą ar daug priežiūros reikia?
Kuo mažesnis akva tuo daugiau darbo ir vargo
Domikamo parašė:
Juros kiaulyte daug lengviau priziureti nei akvariuma. Ir daug maziau islaidu.
Ramigele parašė:
Juros kiaulyte daug lengviau priziureti nei akvariuma. Ir daug maziau islaidu.
Narva tvarkau kas antra diena o valgo 3kartus i diena, taip kad darbelio tikrai yra, pašaras irgi nera labai pigus kai tiek daug valgo +darzoves sviežios
black panther parašė:
Mano penkiametė turi tokius peliukus. Pati savarankiškai jais rūpinasi. Bet narvelį valosi kas antrą dieną. Aš nesikišu labai, nes labai ilgai prašė. Iki tol nemaža…
Ir kaip su kačiuku sutaria?😊
Ingka parašė:
Klausimas kaip jus įsivaizduojat akvariumų priežiūra? Vien vandens pakeitimu neapsiribokite. Gal geriau užsukti į kokią kika ir pasiklausinekite apie priežiūra, api…
Na nesu visiškai iš medžio iškritus apie įranga žinau,bet man idomu apie patį procesą.
Dukra atsakinga,todėl ir galvoju kažką atsakingo padovanoti žaislų turi begalės dar ir su Kalėdomis visko gavo net nebežinau ką dovanoti.
Domikamo parašė:
Ir kaip su kačiuku sutaria?😊
Mūsų senutė katė puikiai su visais sutaria. Nuo mažens laikydavom įvairių gyvūnėlių. Taip pat žiurkėnų, žiurkių, triušių. Į akvariumus net nereaguoja. Tiesa pasakius 250l akvariumą daug lengviau prižiūrėti, nei 54l kur plaukioja viena žuvytė.
Viletux parašė:
Ačiū😘
Pritariu. Sveikatos ir greito gyjimo. Beja norejau padekoti uz aguoninio pyrago recepta. Nu toobulas. 🍰 ACIU
monce parašė:
Turiu 500 ltr akvariuma.nu jokio vargo.jai geroj vietoj stovi, nezaliuoja.ta ir to vargo negauk
Bet jei jis būtų 15 litrų? 🙉
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai