Nessi parašė:
Pritariu. Sveikatos ir greito gyjimo. Beja norejau padekoti uz aguoninio pyrago recepta. Nu toobulas. 🍰 ACIU
Labai ačiū ir už linkėjimus, ir už atsiliepimą apie pyragą❤ Labai smagu😘
Nessi parašė:
Pritariu. Sveikatos ir greito gyjimo. Beja norejau padekoti uz aguoninio pyrago recepta. Nu toobulas. 🍰 ACIU
Labai ačiū ir už linkėjimus, ir už atsiliepimą apie pyragą❤ Labai smagu😘
Daphne parašė:
Bet jei jis būtų 15 litrų? 🙉
Neįsivaizduoju..... 🤔 mūsų gaidelis plaukioja 54l akve.... tai man su juo daugiau vargo, nei su 250l akvu... bet mažei patinka ir gaidelį turėti. Plius gal kiek peršeria 🤣
black panther parašė:
Neįsivaizduoju..... 🤔 mūsų gaidelis plaukioja 54l akve.... tai man su juo daugiau vargo, nei su 250l akvu... bet mažei patinka ir gaidelį turėti. Plius gal kiek per…
Esu auginus gupijas mažiukyje, kad pagrindiniam skaliarams pietūs nebūtų, tai kokia nesamonė, tuoj vanduo užsistovi, genda. Fuj tiesiog. Nors gupijas turbūt ir stiklinėje užauginti imanoma 🙈 db turiu 100litrų. Priežiūros nedaug, bet tokia pelkaitė gaunas. Ateityje bent 300litrų pirksiu 🤩
Daphne parašė:
Esu auginus gupijas mažiukyje, kad pagrindiniam skaliarams pietūs nebūtų, tai kokia nesamonė, tuoj vanduo užsistovi, genda. Fuj tiesiog. Nors gupijas turbūt ir …
O ką savo 100litrų akve laikote?
black panther parašė:
O ką savo 100litrų akve laikote?![]()
Jau nelabai kas belikę. Nuo senatvės pradėję žuvys mirt, tai likučiai belikę. Naujų neperkam, kad nebūtų kovų. O ateityje kazka rimčiau auginsiu, o žudyti gaila, tai db pustuštis akva. Vis turėjau 2-3 skaliarus, 2 guramių, klouna, kelių rūšių šamukus, ancitrusas, kelios tetros, kelios silkės. Gupijas suvalgydavo skaliarai 🙈 miksas žodžiu.
Ka jūs auginate?
Daphne parašė:
Jau nelabai kas belikę. Nuo senatvės pradėję žuvys mirt, tai likučiai belikę. Naujų neperkam, kad nebūtų kovų. O ateityje kazka rimčiau auginsiu, o žudyti gaila,…
Pas mus mažajam vienas gaidelis. Didesniajam vienas guramis, 4 molinezijos, 2šamukai ir 5 anticitrusai, dar 6 helena sraigės. Vis neapgyvendinam daugiau
black panther parašė:
Pas mus mažajam vienas gaidelis. Didesniajam vienas guramis, 4 molinezijos, 2šamukai ir 5 anticitrusai, dar 6 helena sraigės. Vis neapgyvendinam daugiau![]()
Ar teisybė kad gaidukai "kapoja" kitas žuvis?
black panther parašė:
Pas mus mažajam vienas gaidelis. Didesniajam vienas guramis, 4 molinezijos, 2šamukai ir 5 anticitrusai, dar 6 helena sraigės. Vis neapgyvendinam daugiau![]()
Molinezijos bjaurus reikalas. Mums buvo užsiveisę jų per 70 🙉 o kai jų daug lb pradėjo skriausti kitas žuvis. Ancitrusas net išlyst iš slėptuvės negalėdavo 😬
Domikamo parašė:
Ar teisybė kad gaidukai "kapoja" kitas žuvis?
Kiek žinau taip, už tai jis pas mus vienas gyvena.
Daphne parašė:
Molinezijos bjaurus reikalas. Mums buvo užsiveisę jų per 70 🙉 o kai jų daug lb pradėjo skriausti kitas žuvis. Ancitrusas net išlyst iš slėptuvės negalėdavo 😬…
Už tai kelias turim ir visos patelės.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai