Sveikos, gal jau matėt IVF grupėje, planuoju rašyti straipsnį ir sisteminu mūsų patirtis.
Jei norite prisidėti, nuoroda čia:
💜💜💜 APKLAUSA 💜💜💜
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįSveikos, gal jau matėt IVF grupėje, planuoju rašyti straipsnį ir sisteminu mūsų patirtis.
Jei norite prisidėti, nuoroda čia:
💜💜💜 APKLAUSA 💜💜💜
Kryst parašė:
Sveikos, gal kartais kuri turite gyd. G.Karpenko el.paštą? Iš anksto Ačiū
Paieskokite pora puslapiu atgal, tikrai nesenai juo buvo dalintasi.
Qweasd parašė:
Sveiki, ar informavote savo vaisingumo gydytoja apie K paskirtus vaistus? Ar is vis reikia mineti, kad lankotes pas K?
Oj ne. Man net ir sakė, kad nieko ten nereik aiškint kitom ginekologėm apie imunoglobuliną, nes "nesupras". Gydytojai, kuri oficialiai vedė mano nėštumo knygelę, irgi nieko nesakiau. Nemačiau reikalo aiškintis ir įrodinėti, kad man jis būtinas
Būtų liepusi nutraukti, lygiai taip, kaip įrodinėjo ir Fraxipariną mesti.
Tiesiog pati sau atsakykite į klausimą, ar mesite vartoti K paskirtus vaistus, jeigu kita daktarė pasakys jų nebevartoti
Ir jeigu neduokDiev tuos vaistus metus, nėštumas nutrūktų, patikėkite, kita daktarė žegnotųsi, kad čia nesusiję
Qweasd parašė:
Sveiki, ar informavote savo vaisingumo gydytoja apie K paskirtus vaistus? Ar is vis reikia mineti, kad lankotes pas K?
Taip, su vaisingumo daktare labai gerai išsišnekėjom, sutarėm ir nebuvo problemų 😊 abi dirbo iš savo pusės ir abiem buvo gerai. Net kai vaisingumo daktarė išrašė prednizoloną, K pakeitė į dexą nebuvo jokių problemų 😊
SaulėsRuožas parašė:
Beje net savo šeimos daktarei sakiau apie imunoglobuliną tai gavau jį kompensuojamą. Reikia savo daktarais pasitikėt 🌺
O kokią diagnozę parašė, kad galėjo išrašyti kompensuojamą?
Wagamama parašė:
O kokią diagnozę parašė, kad galėjo išrašyti kompensuojamą?
Jei gerai pamenu rašė panašiai kaip Kryžauskaitė kažką apie trombofiliją, nors tai nelabai susiję bet kažkaip nesutrugdė kelis kartus išrašyt tuos vaistus 🤷♀️
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai