paklydele parašė:
Man negimdini nėštumą rado tik lp metu kiausintakio pačiame viršuje šalia gimdos 😖
tai va nėra lengva juos atrasti, nes gali būti gemalėlis ir pilvo ertmėj kur nors
paklydele parašė:
Man negimdini nėštumą rado tik lp metu kiausintakio pačiame viršuje šalia gimdos 😖
tai va nėra lengva juos atrasti, nes gali būti gemalėlis ir pilvo ertmėj kur nors
astukijus parašė:
Tai taip.o hcg mano buvo 450.
astukijus parašė:
man tai ne per vaginalinį echo atrado kad nėštumas ne vietoj, žodžiu pirmiausiai žiūrėjo per vaginalinį, bet gimdoj nieko nerado, tada pažiūrėjo per viršų, na ant p…
Va gavau atsakymus hcg- 69, nukrito nuo 210 per 5 dienas.
Jei nepadideja manau gerai.
Muzikante009 parašė:
Labai gaila
is kitos puses, linkiu, kad viskas greiciau susitvarkytu savaime, be jokiu komplikaciju
o tada atsigaut ir vel bandyt
Muzikante009 parašė:
tai belieka laukti mm, iš vienos pusės gerai, jog neprireikė nei operacijos nei vaistų, o iš kitos pusės liūdna jog nepavyko, kitas kartas bus sėkmingesnis
coliuuuke parašė:
Laukiu savo antruju mm po lp. Visa mėnesį išgyvenau stresa ir vis dar jį išgyvenu dėl kitu sveikatos problemu... bet jau dvi dienos kaip ale pateplioja. Tikėjausi k…
Mano pirmosios mm po lp velavo 2 savaites ir buvo vos pa laseli tris dienas is eiles. Dabar laukiu antruju, bet niekaip nesulaukiu, o jau 36 cd. Lankiaus jau pas ginekologa del to, galvoja, kad issiderinus hormonu gamyba (itaria, kad per mazas kiekis estrogenu), dariaus kraujo tyrimus, rezultatai antradieni - tada jau daugiau aiskumo bus...
Po lp jau praejo daugiau nei dvi savaites. Bandyti pradejome po savaites ir keliu dienu, nes nustojo teplioti ir atsirado tasiu gleiviu. Ovuliacijos visai neseku, tik orientuojuosi pagal tas gleives. Dabar uzlauzus vyra, kasdien...
Pasidare ir vyras spermograma, tai viskas butu neblogai, tik pats spermiuku kiekis sumazejes, siek tiek truksta iki normos. Zodziu, kolkas visu pajegumu bandom. Arba sulauksiu pirmuju menesiniu po LP, arba didziausio dziaugsmo ❤️
Mūza parašė:
Po lp jau praejo daugiau nei dvi savaites. Bandyti pradejome po savaites ir keliu dienu, nes nustojo teplioti ir atsirado tasiu gleiviu. Ovuliacijos visai neseku, t…
O del ko dare jums lp? Gal pradziai vyro turta pastiprinti reikejo?🤔 ar cia jau gyd liepe darytis?
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai