Noria parašė:
Sveikos, prieš parą gimdžiau KGN, personalas gimdymo ir pogimdyviniame skyriuose tiesiog nuostabus! Jei
Jums pasiseke.
Mano patirtis Klaipedoje nekokia, jei kada dar gimdysiu, tai tikiuosi ne Klaipedoje. Tik kol gimdziau gimdymo skyriuje pasikeite 3 pamainos, bet visos akuseres ir gydytojai, anesteziologas buvo superiniai. Bet priimamajam ir pogimdyviniam, tai likau nusivylus. Atvykau, kai nubego vandenys namuose, veliau sustojo, tai priimamajam liepe nusimaut kelnaites ir ziurejo ar lasa. Niekas nelasejo, tai klause kelis kartus ar TIKRAI nubego, sakiau, kad tikrai, bet nelabai norejo manim tiketi, turejau klausytis kandziu repliku... O pogimdyviniam, tai jokios pagalbos nesulaukiau. As kaip pirmakarte mama, tai net misinuko nemokejau pirma nakti suduot, vaikas nevalge, vien miegojo, tai pasikvietus "pagalbos", kad vaikas visai nevalgo, man pareiske, kad viso skyriaus cia neismaitins ji. Taip pat sakiau, kad noriu maitinti pati, bet man pareiske, kad tokiam dideliam vaikui neuzteks mano pieno, butinai turiu primaitinti. Bet stengiausi vis duoti kruti, kad tik greiciau uzsikurtu tas fabrikelis. Grizusi namo pasikonsultavus su savo akusere, kita diena nustojau duoti misinukus ir vaikui pilnai uzteko mano pieno, tai toliau zindau pati. Ligonineje neteisingai iduodavau kruti, tai labai nugrauze spenelius, prasiau, kad paziuretu ar teisingai iduodu, viena paziurejus sekunde sake, kad gerai, kita kita diena atejus tik paziurejo i mano krutis ir pasake, kad oj kokie nugrauzti speneliai, netaisyklingai zindai, bet jau su tokiu tonu lyg saipydamasi. Kitos tik ateidavo, atnesdavo misinuka ir greit pasisalindavo, paklausus kokiu nors klausimu greit sumurmedavo ir begdavo lauk. Ir dar daug visokiu nesamoniu buvo tame pogimdyviniame skyriuje. Isvaziavau visa traumuota is po tokios patirties. Nezinau, gal jeigu buciau naglai, grieztai su jom kalbejus, tai butu malonesnes ir buciau sulaukusi pagalbos, bet kadangi esu visiskai ne toks zmogus, tai teko aptureti tokia patirti.