Llili Odeta parašė:
Kokia didele![]()
na nemaza
Llili Odeta parašė:
Kokia didele![]()
na nemaza
favorite parašė:
gerai merginos reikia jau pailset,nors ta grazuole kai duoda,kai spardosi dabar,kai isjungsiu tv gal apsiramins:)labanakt:)o tu brigeliuk nebuk perdaug aktyvi naktim,o tai ir mazylis bus hyper aktyvus naktim:Dnu galesi vargti tada :)hihihi
Butent taip mum ir buvo, maziukas pirma pusantro men. diena su naktim sumaises buvo. Uzmigdyt eidavo tik 2 val. nakties, aisku ir miegodavom iki kokios 11 val. cia su prabudimais.
o taip buvo del to, kad nestumo metu pati ilgai naktinedavau, ir jausdavau, kad vaikas aktyviau spardosi velai vakare, o rytais jau sunerimdavau, kad nejuda. karta net ejau tonu pasimatuuot
Aisku i pavasari viskas susitvarke savaime. O dabar kaip laikrodukas
6.00 keliasi.
wirgute parašė:
oho kokios aktyvios jus cia siandienman tai irgi nemiga matyt
galiu pasidziaugti kad vaikai ramiai miega
na as tai turiu lb ramia mergyte nors ir pirmoji buvo lb rami
bet kai paaugo geri ragiukai isaugo
o del naktinio nemiegojimo tai nemanau kad vaikui yra itakos nes nescia as lb nemiegodavau naktimis o vaikai ramus
![]()
va jums pasiceskavint mano mergyte
![]()
Fainuole mergyte, o kokie jau zandukai grazus
lelitike parašė:
as tai ir dirbau naktini darba ir kai nescia buvau, nes i dienine niekas neperkele, tai nuo 5 menesio vien tik ant biliotenio buvau, nes man sunkiai buvo istverti![]()
Jetau, kaip ziauriai... ir kur dar tokiu nesusiprateliu darbdaviu buna?
Lora11 parašė:
Fainuole mergyte, o kokie jau zandukai grazus![]()
grazus ir man jie tik tas berimas viska gadina
Llili Odeta parašė:
Pas mus ir tokia pati situacija.gerai ,kad didzioji pakalbina tai speju ir i tualeta nueiti ir nusiprausti.nes kitaip siaubas.tik raminu save tai laikina
lelitike ir tau bus viskas gerai
Aisku kad laikina, tik vieni anksciau, kiti veliau tai isauga. Dazniausiai viskas susitvarko nuo trecio menesio. Tad aukstyn galva viskas bus ok
Lora11 parašė:
Jetau, kaip ziauriai... ir kur dar tokiu nesusiprateliu darbdaviu buna?![]()
jo tokiu buna, dirbau agrovete.....
Lora11 parašė:
Aisku kad laikina, tik vieni anksciau, kiti veliau tai isauga. Dazniausiai viskas susitvarko nuo trecio menesio. Tad aukstyn galva viskas bus ok![]()
dar mums liko iki tercio menesio laukti tiek pat, tai jau nebedaug
lelitike parašė:
jo tokiu buna, dirbau agrovete.....![]()
bet tai siaubas koks...pas mane tik suzinojo, dar ne i iskaita nebuvau itraukta, iskart perkele i dienines, dar leido laika pasirinkt
brigeliukas parašė:
bet tai siaubas koks...pas mane tik suzinojo, dar ne i iskaita nebuvau itraukta, iskart perkele i dienines, dar leido laika pasirinkt
mes tai buvom trys nescios ir pasake nera kur perkelti, vos ne jei nori eik lauk
tai as pasirinkau biuleteni ;)
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai